Marcelina007
Fanka BB :)
Żeby tylko zdrowe. Jak chodziłam z synem w ciąży to mówiłam że zaakceptuje każde dziecko ... tylko nie rude... i wiecie co ? Rudy jest! A nie mamy nikogo nikogo rudego w rodzinie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zalezy jakie byly wskazania do cc. U mnie byly dwa razy duze plody. Lekarz do ktorego chodze pracuje w szpitalu i mówił ze 3 porod to juz zawsze jest wskazanie do cc i nie podejmuje sie proby porodu naturalnego.Ja też miałam cc i zastanawiam się czy teraz też tak będzie
Oczywiscie 3 porod po 2 cieciachZalezy jakie byly wskazania do cc. U mnie byly dwa razy duze plody. Lekarz do ktorego chodze pracuje w szpitalu i mówił ze 3 porod to juz zawsze jest wskazanie do cc i nie podejmuje sie proby porodu naturalnego.
Ja 4+3 miałam 867 a po dwóch dniach 4100 lekarz powiedział ze im więcej tym lepiej, ze to normalny przyrost a martwiłam się ze ciut za dużoTo ładna masz betę. Ja 4+3 i 460 dziś [emoji846]od pojedynczych wyników ważniejsze są podobno przyrosty ale myślę, że raczej nie masz się czym martwić [emoji846]
To rzeczywiście duży przyrost [emoji846]U mnie przyrosty są bardzo podobne jak w poprzedniej ciąży [emoji1]Ja 4+3 miałam 867 a po dwóch dniach 4100 [emoji2960] lekarz powiedział ze im więcej tym lepiej, ze to normalny przyrost a martwiłam się ze ciut za dużo [emoji18]
Nie stresuj się kochana Jesteśmy w tym wszystkie razem ! Teraz to już tylko natura! Ty zrobiłaś Wszytsko co w Twojej mocy teraz trzeba czekać będzie dobrze !Dziewczyny powiedzcie, że będzie dobrze... straszny stres mi się włączył dziś... wizyta za 6 dni, a ja panikuję nie zniosę kolejnej straty... okropnie się dziś psychicznie czuję...
Ja prowadzę w LX i prywatnie. Aby mieć te badania co są dawane na początku ciąży to musisz też założyć kartę ciąży w LuxMedzie i wtedy są w ramach KC darmowe.Dziewczyny, czy któraś z was prowadziła ciążę prywatnie, a robiła badania z pakietu Lux Med? Nie robili problemów w LX by wystawiać skierowania?