reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
To ładna masz betę. Ja 4+3 i 460 dziś [emoji846]od pojedynczych wyników ważniejsze są podobno przyrosty ale myślę, że raczej nie masz się czym martwić [emoji846]
Ja 4+3 miałam 867 a po dwóch dniach 4100 🤭 lekarz powiedział ze im więcej tym lepiej, ze to normalny przyrost a martwiłam się ze ciut za dużo 😌

Dziewczyny, czy któraś z was prowadziła ciążę prywatnie, a robiła badania z pakietu Lux Med? Nie robili problemów w LX by wystawiać skierowania?

Cześć dziewczyny ;). Cieszę się ze u Was są jakieś postępy i pozytywne myślenie! Ja dziś byłam rano na drugiej becie i jutro odbieram wynik i się tak stresuje ze szok. Jakoś objawy ustały....ale staram się hak najmniej myśleć bo zeswiruje:) co ma być to będzie. U mnie beta po 2 dniach @ -164

Dziewczyny powiedzcie, że będzie dobrze... straszny stres mi się włączył dziś... wizyta za 6 dni, a ja panikuję :( nie zniosę kolejnej straty... okropnie się dziś psychicznie czuję...

Dziewczyny powiedzcie, że będzie dobrze... straszny stres mi się włączył dziś... wizyta za 6 dni, a ja panikuję :( nie zniosę kolejnej straty... okropnie się dziś psychicznie czuję...
Nie stresuj się kochana ❤️Jesteśmy w tym wszystkie razem ! Teraz to już tylko natura! Ty zrobiłaś Wszytsko co w Twojej mocy teraz trzeba czekać 😘będzie dobrze !

reklama
Dziewczyny, czy któraś z was prowadziła ciążę prywatnie, a robiła badania z pakietu Lux Med? Nie robili problemów w LX by wystawiać skierowania?
Ja prowadzę w LX i prywatnie. Aby mieć te badania co są dawane na początku ciąży to musisz też założyć kartę ciąży w LuxMedzie i wtedy są w ramach KC darmowe.
Jakbym robiła bez karty i skierowania to wyszło w Luxie jakieś 1000 zł :D

Do góry