Powodzenia, może się przypadkiem spotkamy gdzieś w szpitalu [emoji6] masz już jakiś termin?Osobiście nie znam. Ale na Borowskiej raczej wszyscy są ok. Mna po poronieniu w szpitalu zajmowała.sie młoda lekarka, baaardzo fajna ale chodzę do babki która kiedyś pracowała na Chałubińskiego na poronieniach. Mam nadzieję że mnie jakoś wyprowadzi po tych dwóch akcjach.
reklama
Agnieszka19m
Fanka BB :)
Wg aplikacji 18 wrzesieńPowodzenia, może się przypadkiem spotkamy gdzieś w szpitalu [emoji6] masz już jakiś termin?
Ja wg aplikacji 24, to podobnieWg aplikacji 18 wrzesień
Ja 26.01. Już się doczekać nie mogę zwłaszcza, że będzie to pierwsza wizytaJa wizyte dopiero mam na 25.01.
Tez tak mialam i zainstalowalam sobie druga aplikacje babyboom. I juz dziala.
Może spróbuje w ten sposób jeszcze właśnie
Marcelina007
Pomóżcie bo się stresuje i nie mogę logicznie myśleć. Aplikacja pokazuje 4+4 robiłam dziś betę i wynik to 1104 mlU/ml czy to w normie?
jjm86
Ale to nie jest tak, że na początku bije wolniej i dopiero za jakiś czas przyspiesza? Masz dopiero 5+6 (tak napisane na usg), więc serduszko ma czas. Pamiętasz, jak szybko biło?ja już po wizycie, widziałam maluszka i bijące serduszko. Maluszek ma prawie 2.8cm, jednak wg Pani ginekolog coś serduszko wolno bije więc mam brać luteinę. Wizyta za 2-3 tygodnie.Zobacz załącznik 1226182
jjm86
Myślę, że w normiePomóżcie bo się stresuje i nie mogę logicznie myśleć. Aplikacja pokazuje 4+4 robiłam dziś betę i wynik to 1104 mlU/ml czy to w normie?
CiuCiu88
Może być ciężko, ale trzeba być dobrej myśli.
Witaj[emoji112] Mój synek też 19 miesięcy z czerwca 2019. Ciekawe jak przyjmą młodsze rodzeństwo.
Ja biorę zestaw Mama DHA Premium Plus który ma to i to.
@Magdalena09 @ol.gol Trzymam kciuki.
Dajcie znać później co tam już zobaczyłyście.
reklama
ol.gol
Tak też lekarka tłumaczyła, że na razie się nie martwimy, bo to początek, ale wiadomo, głowa pracuje.. niestety nie mówiłaAle to nie jest tak, że na początku bije wolniej i dopiero za jakiś czas przyspiesza? Masz dopiero 5+6 (tak napisane na usg), więc serduszko ma czas. Pamiętasz, jak szybko biło?