King@
Fanka BB :)
O ja też w maju, miałam termin na grudzień, mam nadzieję, że ten grudzień koniec końców będzie szczęśliwyJa w maju poroniłam.. Jednak duszyczki postanowiły do nas przyjść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O ja też w maju, miałam termin na grudzień, mam nadzieję, że ten grudzień koniec końców będzie szczęśliwyJa w maju poroniłam.. Jednak duszyczki postanowiły do nas przyjść
Pięknie daj znać
Ja 3-4, a dopiero 21.01 mam wizytę, aby było coś widać
Pozdrawiam wczoraj spałam od 22, a dzisiaj oczy jak pięć złotych . A całodniowe mdłości wcale nie ułatwiają życiaDziewczyny, spać nie mogę od ponad godziny, ahh a budzik na 6 nastawiony. Będe nie do życia dzis w pracy już to czuje[emoji2957] Kręce się, wierce no i zrobiłam się już głodna [emoji85][emoji1787][emoji1787] Więc wstałam i czas na kanapki dwie [emoji1] Ktoś jeszcze nie śpi?
O kurcze, a jaka krew? Oby nic groźnego. Ja od rana dramat. Dziec dal mi do zrozumienia ze czas pożegnać sie z woda z cytryna z samego rana. Ledwo dojechalam do pracy, teraz siedzę i myślę jak dotrwam do końca dnia. Ps też miałam problem ze spaniem dzis.U mnie rano zauważyłam krwawienie wg aplikacji dzisiaj 5+5 na płomienie implantacyjne chyba już za późno? Mam złe przeczucia...
Wodnista jasny kolor innych objawów nie mam. Zobaczę co będzie do popołudnia chyba będę musiała szukać pilnie wizyty dzisiaj.O kurcze, a jaka krew? Oby nic groźnego. Ja od rana dramat. Dziec dal mi do zrozumienia ze czas pożegnać sie z woda z cytryna z samego rana. Ledwo dojechalam do pracy, teraz siedzę i myślę jak dotrwam do końca dnia. Ps też miałam problem ze spaniem dzis.