reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Dziewczyny, a jak radzicie sobie z czasem pomiędzy pozytywnym testem/betą a wizytą u lekarza 🥺 u mnie do wizyty zostało 11 dni, bety już nie będę sprawdzać bo ostatnio miałam ponad 8000 mlU/mL, przyrost prawidłowy. I teraz to czekanie mnie dobija 🥺

reklama
Zajmij sie czyms co lubisz a czas szybko poleci;)
Staram się to robić w przerwach między spaniem, ale co chwila mnie łapie taki właśnie strach i niepewność 😔
Cieszę się z tej ciąży bardzo i chyba tylko lekarz mnie uspokoi. Z drugiej strony nie chce iść za szybko żeby nie usłyszeć, że nic nie widać. Jak w piątek chciałam przyspieszyć wizytę to następny wolny termin po moim był dopiero za kolejnych 5 dni 😩

Staram się to robić w przerwach między spaniem, ale co chwila mnie łapie taki właśnie strach i niepewność 😔
Cieszę się z tej ciąży bardzo i chyba tylko lekarz mnie uspokoi. Z drugiej strony nie chce iść za szybko żeby nie usłyszeć, że nic nie widać. Jak w piątek chciałam przyspieszyć wizytę to następny wolny termin po moim był dopiero za kolejnych 5 dni 😩

Rozumiem, ja pewnie będę za wcześnie om 7.12 ale chce tylko zaświadczenie do pracy.

Dziś do mdlosci doszła zgaga i bóle w kolanach, miałam takie w poprzedniej ciąży.. Potem przeszło i znów bolą :( dziś sie poryczałam na bajce i jakiejś reklamie 🙄

Rozumiem, ja pewnie będę za wcześnie om 7.12 ale chce tylko zaświadczenie do pracy.
Ja również ostatnia miesiączkę miałam 7.12.na wizycie wczoraj było widać pęcherzyk i przynajmniej wiem że jest umiejscowiony prawidłowo 😉 chciałam jak najszybciej bo w sierpniu poroniłam i chciałam żeby lekarz zalecił jakieś leki w razie potrzeby i tak się stało 😉 także na pewno coś zobaczysz 😉

reklama
Ja również ostatnia miesiączkę miałam 7.12.na wizycie wczoraj było widać pęcherzyk i przynajmniej wiem że jest umiejscowiony prawidłowo 😉 chciałam jak najszybciej bo w sierpniu poroniłam i chciałam żeby lekarz zalecił jakieś leki w razie potrzeby i tak się stało 😉 także na pewno coś zobaczysz 😉
Ja w maju poroniłam.. Jednak duszyczki postanowiły do nas przyjść;)

Do góry