Ja poroniłam w sierpniu, tez ide na wizytę już we wtorek żeby zobaczyć czy wszystko ok a na razie denerwuje się przed jutrzejszym drugim badaniem bety...Ja w maju poroniłam.. Jednak duszyczki postanowiły do nas przyjść
reklama
Dokładnie musi być tym razem dobrze...Ja w maju poroniłam.. Jednak duszyczki postanowiły do nas przyjść
E
Ewka34
Gość
Będzie dobrze, wręcz idealnie ❤Dokładnie musi być tym razem dobrze...
E
Ewka34
Gość
Będzie dobrze ❤Ja poroniłam w sierpniu, tez ide na wizytę już we wtorek żeby zobaczyć czy wszystko ok a na razie denerwuje się przed jutrzejszym drugim badaniem bety...
To trzymam kciuki za twoja i swoją betę ja też jutro idę kiedyś musi być dobrze!!! Nie może być zawsze pod górkę...Ja poroniłam w sierpniu, tez ide na wizytę już we wtorek żeby zobaczyć czy wszystko ok a na razie denerwuje się przed jutrzejszym drugim badaniem bety...
Dziękuje i trzymam kciuki staram się myśleć pozytywnie ale strach jest duży czekam jutro na informacje !To trzymam kciuki za twoja i swoją betę ja też jutro idę kiedyś musi być dobrze!!! Nie może być zawsze pod górkę...
m.am
Fanka BB :)
też jutro powtarzam betę . Oby przyrosty były prawidłoweJa poroniłam w sierpniu, tez ide na wizytę już we wtorek żeby zobaczyć czy wszystko ok a na razie denerwuje się przed jutrzejszym drugim badaniem bety...
CzarnaMamba21
Mogę jedynie pocieszyć, że miałam 3 lata temu poronienie chybione, później łyżeczkowanie. W 2019 zaszlam w ciążę i ciąża prawie książkowa. Więc tak- nie może być cały czas pod górkę w życiu
Dzisiaj czuje się okropnie, do godziny 17 było dobrze, za to później chwycił mnie okropny ból pleców, kolan i bioder. Ledwo żyję, u mnie to normalne, niekiedy mnie tak bierze, jak mam odlabiony organizm. A nie dość, że ciąża to jeszvzse roczna córka wymagająca
Dzisiaj czuje się okropnie, do godziny 17 było dobrze, za to później chwycił mnie okropny ból pleców, kolan i bioder. Ledwo żyję, u mnie to normalne, niekiedy mnie tak bierze, jak mam odlabiony organizm. A nie dość, że ciąża to jeszvzse roczna córka wymagająca
izis19
Zaciekawiona BB
Zaczęłam 7 tydzień wczoraj@PaulinaMalina91 @Ewuuu dziś 6+0. Wcześniej nie miałam objawów wcale, później ból brzucha i piersi (minęły), a od dziś mdłości i wymioty. Cały dzień...
@izis19 przypomnisz w którym tygodniu jesteś? Długo juz tak masz? Bo ja liczę, że jutro już będzie dobrze .
@Aurorah śpij ile możesz, choćby dziś
@znadziejami ale chyba się nie przejmujesz, że Twój syn jest dorosły? Bo moim zdaniem nie masz czym mogę zapytać ile dokładnie masz lat?
reklama
King@
6+1W którym tygodniu jesteś ?