reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Dzięki za odp odnośnie kawki w takim razie ide sobie zrobic :-) Wy też nie macie na nic siły ? Czy wręcz przeciwnie tryskacie energią :-D ?

reklama
Dzięki za odp odnośnie kawki w takim razie ide sobie zrobic :-) Wy też nie macie na nic siły ? Czy wręcz przeciwnie tryskacie energią :-D ?
Ja narazie to drugie, ale czekam kiedy się to zmieni. W dwóch poprzednich ciążach prawie przespalam pierwszy trymestr. Wracałam z pracy i spałam do rana. W końcu organizm ma ciężką pracę do wykonania więc nie dziwne, że musi zwolnić obroty😂

Nie tyle nie ma siły co mam zerową motywację...nie wiem czy to ciąża czy może tak po Świętach ;) w każdym razie już drugi dzień się gapie w komputer i jeszcze nic nie zrobiłam z tego co mam zaplanowane...

Hej Dziewczyny ♥️ Chciałbym do Was dołączyć . To sam początek ciąży więc wiadomo różnie może być ale mam nadzieję,że wszystkie dotrwamy do końca. Mam już za sobą jedno poronienie ( pierwsza ciąża) dlatego w drugiej strasznie bzikowalam. Wydałam kupę kasy na różne badania itp ale dzięki temu za drugim razem udało mi się donosić ciążę i mam 2 letniego synka. Teraz znów się udało ♥️Będę się starala mniej bzikowac i mniej latać po lekarzach ale zobaczymy jak to wyjdzie. Ostatni okres miałam 13 grudnia🙂 Apka pokazuje mi 3+ 6 . Termin na 18 września

Hej Dziewczyny ♥️ Chciałbym do Was dołączyć . To sam początek ciąży więc wiadomo różnie może być ale mam nadzieję,że wszystkie dotrwamy do końca. Mam już za sobą jedno poronienie ( pierwsza ciąża) dlatego w drugiej strasznie bzikowalam. Wydałam kupę kasy na różne badania itp ale dzięki temu za drugim razem udało mi się donosić ciążę i mam 2 letniego synka. Teraz znów się udało ♥️Będę się starala mniej bzikowac i mniej latać po lekarzach ale zobaczymy jak to wyjdzie. Ostatni okres miałam 13 grudnia🙂 Apka pokazuje mi 3+ 6 . Termin na 18 września
Witaj :) u mnie również wcześnie bardzo, bo 4+2. Więc mam nadzieję, że dotrwamy wszystkie z tego wątku do września 🤩😍

Jak coś Cię niepokoi to zawsze warto sprawdzić. Mnie mocno pobolewal lewy jajnik, ale podobno to z niego była owulacja i tam coś jeszcze jest, ale ma się wchłonąć :)
To samo miałam w pierwszej ciąży, poszłam zaniepokoja i trafiłam do szpitala z podejrzeniem ciąży pozamacicznej, bo lekarz nie mógł powiedzieć po prostu, że jest zbyt wcześnie :/ potem pół ciąży się bujałam z takimi bolami i było to w moim przypadku normalne. Więc trochę wiem, co i jak :)

Nie tyle nie ma siły co mam zerową motywację...nie wiem czy to ciąża czy może tak po Świętach ;) w każdym razie już drugi dzień się gapie w komputer i jeszcze nic nie zrobiłam z tego co mam zaplanowane...
witaj w klubie :)
Tez tak siedzę przed kompem i patrzę się w ekran :p w przyszłym tygodniu idę stacjonarnie do pracy wiec może wtedy będę bardziej produktywna 😄

Ja tez pozwalam sobie na kawe z mlekiem. Dzis juz jestem po 2. Podziwiam Was ze potrafilyscie zrezygnowac z miesa. Ja w sumie tez checi na mieso nie mam ale wczesniej troche bujalam sie z anemia i musze cos tam jesc. Poza tym moja starsza mlodziez jada wiec musze dania miesne przyrzadzac.
Rozmawialam ostatnio z kolezanka z pracy, ktora termin ma na lipiec i lekarz podobno kazal jej isc na zwolnienie od razu na pierwszej wizycie. Zastanawiam sie czy tez nie skorzystac ze zwolnienia jak bede w pon.

Ja miałam.okres 12.12

reklama
Do góry