PaulinaMalina91
Fanka BB :)
ja pije inke z mlekiemDziewczyny powiedzcie mi czy pijecie kawe z mlekiem w ciazy ? Bo czasem mam ochote a nie wiem czy moge
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja pije inke z mlekiemDziewczyny powiedzcie mi czy pijecie kawe z mlekiem w ciazy ? Bo czasem mam ochote a nie wiem czy moge
Wiem wiem, doświadczyłam tego niestety w pierwszej ciąży teraz będę poczekać, ale z drugiej strony chciałabym sprawdzić, czy wszystko jest w porządku, bo bóle brzucha nie dają mi spokojuMyśle, że dużo zależy od sprzętu i od lekarza. W poprzedniej ciąży byłam w 6+0 i już było serduszko, ale to była lekarka specjalizująca się w usg prenatalnym i miała super aparat. Ogólnie lepiej iść trochę później niż za wcześnie, bo potem się człowiek stresuje
Super. Coraz nas więcej. Może Cie uspokoi wcześniejszą wizyta, ale ja też idę w 7+0, bo wole się nie stresować dlaczego jeszcze za dużo nie widać.Cześć dziewczyny pomału się z Wami witam. Beta z poniedziałku tj. 14 dpt wyniosła 184 mlU/ml, czekam na wynik kolejnej z wczoraj. Mam nadzieję, że przyrost będzie dobry i zostanę z Wami do września wizytę mam dopiero 25 ale zastanawiam się czy nie wcisnąć się tydzień szybciej
Wiem wiem, doświadczyłam tego niestety w pierwszej ciąży teraz będę poczekać, ale z drugiej strony chciałabym sprawdzić, czy wszystko jest w porządku, bo bóle brzucha nie dają mi spokoju
Pije ale jedna rano i to pół na pół czyli pół szklanki kawy słabszej i pół szklanki mlekaDziewczyny powiedzcie mi czy pijecie kawe z mlekiem w ciazy ? Bo czasem mam ochote a nie wiem czy moge
Super. Coraz nas więcej. Może Cie uspokoi wcześniejszą wizyta, ale ja też idę w 7+0, bo wole się nie stresować dlaczego jeszcze za dużo nie widać.
@An-Dzia dziś więc nawiedze biedronkę i kupię pastę
@sky_84 no SUPER [emoji3590] gratuluję . Pochwalisz się zdjęciem ?
@wikoosia piję kawę plujke bez mleka, ale baaaardzo słabą. Przestałam za to pić herbatę.
Dziewczyny, mam pytanie do tych, które miały cukrzycę ciążową i stosowały żywienie IG. Czy można pić kawę inkę z mlekiem? Bo bardzo mnie do niej ciągnie, a nie za bardzo jeszcze ogarniam temat i nie wiem, czy cukier nie będzie po niej skakać. Poza tym, jak lekarz może stwierdzić cukrzycę, jeśli mój poziom cukru na czczo to 92, wydawało mi się, że wynik jest raczej w normie?