reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Zrobiłam 3 kolejne testy....clearblue- nie pokazała się nawet kontrolna. Pink (no niestety wybory nie było dużego)- cień cienia. Rossmann-cien cienia. Pewnie resztki bety wyłapały.ide jutro na betę,ale raczej żeby się upewnić.....jestem rozsypana, załamana, w rozsypce....
A jakie czułości? Najlepeij 10 ale często są 25 albo i wiecej

reklama
Spanikowalam ☺ przy podcieraniu zauważyłam delikatnie ale to mega delikatne zaróżowienie.. Miałam luteine z poprzedniej ciazy,caly blister jeszcze(poronionej kilka miesięcy temu) i sobie włożyłam 🙄

Cześć dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć :) miałam testować dopiero za 2-3 dni, ale wczoraj się kijowo czułam, że dzisiaj zrobiłam test. Baaaardzo słaba kreska, ale z doświadczenia, czułam, że coś musi być na rzeczy. Poleciałam na betę i wynik 27.200. 4-5 tydzień. Zdaje sobie sprawę, że bardzo świeża sprawa, i do końca boję się cieszyć, ale... Mam nadzieję, że dotrwam z Wami :)
Wszystkim pozytywnym gratuluję :)

Cześć dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć :) miałam testować dopiero za 2-3 dni, ale wczoraj się kijowo czułam, że dzisiaj zrobiłam test. Baaaardzo słaba kreska, ale z doświadczenia, czułam, że coś musi być na rzeczy. Poleciałam na betę i wynik 27.200. 4-5 tydzień. Zdaje sobie sprawę, że bardzo świeża sprawa, i do końca boję się cieszyć, ale... Mam nadzieję, że dotrwam z Wami :)
Wszystkim pozytywnym gratuluję :)
27200 to już dość wysoka beta, myślę że bardziej 5 tydzień ale mogę się mylić. 🙂 Ja mam koniec 4tyg/ początek 5 tyg i beta wyszła mi 2305.

Beta 04.01wynik 2945,09 dzisiaj 07.01.wynik 10047,26, prolaktyna 14.20 dziewczyny dobrze myślę że na razie jest wszystko w porządku?

reklama

Załączniki

• Screenshot_2021-01-04-11-13-57-385_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-01-04-11-13-57-385_com.android.chrome.jpg
    77,3 KB · Wyświetleń: 101
Do góry