Dalam
Fanka BB :)
WitamyCześć Dziewczyny, długo mi zeszło żeby znaleźć ten wątek :-) Dołączam do Was.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WitamyCześć Dziewczyny, długo mi zeszło żeby znaleźć ten wątek :-) Dołączam do Was.
Tak, ja też mam takie kłucia, najbardziej w lewym jajniku (z niego była owulacja).Dziewczyny was też męczą takie kłucia w dole brzucha? Raz lewo, raz prawo, czasami na środku. Do tego do dochodzą mdłości praktycznie całodniowe
Ja na pewno poczekam dłużej, po ostatnim poronieniu boję się zapeszyć. Niestety w pracy szybko się dowiedzą bo ze względów zdrowotnych będę musiała iść już niedługo na L4 (w momencie gdy będzie już bijące serduszko).ja mam czasem tak że zaboli mnie jak na okres :/
Dziewczyny a kiedy mówicie o ciąży rodzicom i bliskim znajomym ?
ja czekam do pierwszego usg
Dzisiaj się widzę z teściami więc będzie ciężko sie nie wygadać, ale jeszcze poczekam do pierwszego usg. Chciałabym iść do lekarza w okolicy dnia babci, ale jeszcze nie wiem czy uda się umowić.ja mam czasem tak że zaboli mnie jak na okres :/
Dziewczyny a kiedy mówicie o ciąży rodzicom i bliskim znajomym ?
ja czekam do pierwszego usg
Ja zaczęłam szybko brać kwas foliowy, bo tylko to miałam w domu. Dowiedziałam się o ciąży wczoraj i nawet nie brałam kwasu, bo nie planowalam. Będę chciała jutro kupić jakiś zestaw witamin. Poprzednio brałam Prenatal uno w I trymestrze. Polecam te stronę, aby dobrać ci komu najlepiej pasuje: Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking 25 popularnych suplementów diety. - Pan TabletkaCześć Dziewczyny! gratulacje!
Dołączam do wrześniowych mam, dowiedziałam się w Sylwestra, obecnie wchodzę w 5tc a wizyta 20.01. Jeśli wszystko będzie dobrze to planujemy powiedzieć rodzicom w dzień babci i dziadka, żeby się już przygotowali, ze będzie to ich święto niedługo z objawów to bolesność piersi, wzdęcia i parcie na pęcherz, czasami tez ciągniecie w podbrzuszu. Czy coś bierzecie z sumplementow już, czy czekacie na wizytę?
Gratulacje!Cześć Dziewczyny! gratulacje!
Dołączam do wrześniowych mam, dowiedziałam się w Sylwestra, obecnie wchodzę w 5tc a wizyta 20.01. Jeśli wszystko będzie dobrze to planujemy powiedzieć rodzicom w dzień babci i dziadka, żeby się już przygotowali, ze będzie to ich święto niedługo z objawów to bolesność piersi, wzdęcia i parcie na pęcherz, czasami tez ciągniecie w podbrzuszu. Czy coś bierzecie z sumplementow już, czy czekacie na wizytę?
ja biorę kwas foliowy i mamadha + premium do tego dużo warzyw i owoców,ciemnego pieczywka i rybkaCześć Dziewczyny! gratulacje!
Ja startuje z wagą 70 kg. Ale ja kawał baby jestem, 180 cm sama jestem ciekawa,ile mnie w ciąży przybędzieJeszcze takie pytanie dziewczyny. Z jaką wagą startujecie? Mi lekarz powiedział, że w ciąży powinnam przytyć między 5, a 9 kg ale wydaje mi się to coś niemożliwego... w pierwszej ciąży przytyłam 37 kg, w drugiej 16 kg