Niecierpliwa233
Fanka BB :)
Ja tak samo robiłam i wyszła słaba kreska a w kolejne dni coraz mocniejszeJa zrobiłam test dzień czy dwa przed terminem miesiączki i wyszła blada kreska.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo robiłam i wyszła słaba kreska a w kolejne dni coraz mocniejszeJa zrobiłam test dzień czy dwa przed terminem miesiączki i wyszła blada kreska.
ja 26 mam cykle 28 dnioweHej, gratulacje dla wszystkich przyszłych mam
Trochę was podczytuję ale jestem jeszcze przed testem więc się nie nakręcam
Małymi kroczkami zaczęliśmy starać się o drugiego dzidziusia dlatego moje przeczucia na 99% mówią mi, że to TO
Wolę odczekać jeszcze kilka dni, dopiero mam termin okresu, a regularnych objawów jak co miesiąc póki co brak
Którego dnia cyklu robiłyście test ?
27 dzień cyklu - test pozytywny. Dwa dni wcześniej - test negatywny.Hej, gratulacje dla wszystkich przyszłych mam
Małymi kroczkami zaczęliśmy starać się o drugiego dzidziusia dlatego moje przeczucia na 99% mówią mi, że to TO
Wolę odczekać jeszcze kilka dni, dopiero mam termin okresu, a regularnych objawów jak co miesiąc póki co brak
A skąd jesteście? Ja
ja 9 dpo bo już nie mogłam wytrzymać, była kreska, ale ledwo widoczna na tyle, że mąż za cholere jej nie mógł dostrzec, ale ja widziałam i to najważniejsze DHej, gratulacje dla wszystkich przyszłych mam
Gdzie takie cudo mona kupić?Wiedziałyśmy,ze jest wino 0%?
Mój mąż mnie zaskakuje
Także Nasze zdrowie Panie i Naszych wyczekiwanych fasolek
33dc, w 29dc był negatywny, poprzedni cykl miałam 32dHej, gratulacje dla wszystkich przyszłych mam
Grzance też sąWiedziałyśmy,ze jest wino 0%?
Mój mąż mnie zaskakuje
Także Nasze zdrowie Panie i Naszych wyczekiwanych fasolek
Gdzie takie cudo mona kupić?
przyznaje ze wczoraj wieczorem robiłam test dlatego ze mieliśmy pic wino, no ale ostatecznie winka nie było [emoji3526]