reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
A dlaczego wam tak zalecaja? Ja witamy kupilam sama od siebie. Gin z nfz kazal tylko kwas foliowy hm.
Nie mam pojęcia dlaczego taka różnica. Zaczełam brać mamadha odkąd wyszedł mi pozytywny test, a potem gin sam zlecił mi branie tego samego 😆 a wit b6 zalecił mi branie jak byłam na wizycie bodajże w 8 tc

O to jednak działają te suwaczki!
A dobra ale chyba tylko przez przeglądarkę a w aplikacji nie działają a wygodniej mi się korzysta przez apke[emoji52]
Ja dodatkowo zauważyłam że jak się włączy przez przeglądarkę i jest dopasowane do smartfona to nie pokazuje suwaczkow ale jak zaznaczę wersja na komputer to wszystko ładnie widać 🙂

Mi też wygodniej z apki. Już 3 lata temu na forum jak byłam, to głównie apka, ale wteyd suwaczki bylo widać [emoji15] nic, no obejdziemy się. Może bedzie lepiej jka już będzie to prywatne forum/wątek, i jak juz sytouacja bedzie u nas wszystkich pewniejsza tzn po 1 trymestrze, to zalozy się zbiorczy wątek z terminami porodu, żeby się nie mylić. Plus inny wątek z terminami wizyt, to wtedy rowniez bedzie jasno kto kiedy ma wizytę.

Boże, wizyta za dwa dni [emoji3063][emoji3063][emoji3063] oby było dobrze, i żebym swietowala dobrą wizytę pączkami, a nie zajadała smutki.
Ja tez za dwa dni ale wieczorem standardowo 21:15 i tez liczę na dobre wiesci

Witam drogie panie. Co tam dziisaj w planach obiadowych macie?
Miałam pierwotnie robić brązowy ryż i brokuła z filetem z kurczaka, ale jak na fejsie zobacyzlam zdjęcie zajedwabiście udekorowanych pierogów, zmieniłam zdanie. Dzisiaj robię ruskie [emoji23]

Dzisiaj u mnie 7+3, trochę ciągnie w podbrzuszu ale mam takie odcuzcie jakby mi wszystko tam się rozciągało i powiekszalo, cyce bolą w normie. Senność dzisiaj wyjątkowo łaskawa, tak samo jak i mdłości. Chwilo trwaj.
Chyba zrobię dorsza z puree z brokuła, mam też kurczaka, ale nie mam pomysłu co z nim zrobić

reklama
Ja korzystam z przeglądarki a u nikogo suwaczka nie widzę...hm
Spróbuj włączyć opcję wersja na komputer w prawym górnym rogu pod takimi 3 kropeczkami 🙂
pregna plus nie polecam bo maja mała ilość kwasów dha 😊
Mi gin powiedziała że dha to spokojnie od II trymestru
Bo może z jedna osoba chyba tylko ma to ustawione. Było pokazane wyżej w postach screen'en przez koleżankę.
Sporo osób ma 🙂
Kurczę ja nie widzę u was tych suwaczkow, nie wiem dlaczego

Do góry