Agnieszka19m
Fanka BB :)
Ja teraz zamówiłam duphavit pregna.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez tylko pragna BioręMnie lekarka powiedziała, żebym do Pregna plus od 12. tyg. dorzuciła dodatkowo DHA. Także na razie biorę tylko Pregnę.
Nie mam pojęcia dlaczego taka różnica. Zaczełam brać mamadha odkąd wyszedł mi pozytywny test, a potem gin sam zlecił mi branie tego samego a wit b6 zalecił mi branie jak byłam na wizycie bodajże w 8 tcA dlaczego wam tak zalecaja? Ja witamy kupilam sama od siebie. Gin z nfz kazal tylko kwas foliowy hm.
Ja to biorę, w zestawieniu na Pan tabletka był wysoko ocenianyJa teraz zamówiłam duphavit pregna.
Ja dodatkowo zauważyłam że jak się włączy przez przeglądarkę i jest dopasowane do smartfona to nie pokazuje suwaczkow ale jak zaznaczę wersja na komputer to wszystko ładnie widaćO to jednak działają te suwaczki!
A dobra ale chyba tylko przez przeglądarkę a w aplikacji nie działają a wygodniej mi się korzysta przez apke[emoji52]
Ja tez za dwa dni ale wieczorem standardowo 21:15 i tez liczę na dobre wiesciMi też wygodniej z apki. Już 3 lata temu na forum jak byłam, to głównie apka, ale wteyd suwaczki bylo widać [emoji15] nic, no obejdziemy się. Może bedzie lepiej jka już będzie to prywatne forum/wątek, i jak juz sytouacja bedzie u nas wszystkich pewniejsza tzn po 1 trymestrze, to zalozy się zbiorczy wątek z terminami porodu, żeby się nie mylić. Plus inny wątek z terminami wizyt, to wtedy rowniez bedzie jasno kto kiedy ma wizytę.
Boże, wizyta za dwa dni [emoji3063][emoji3063][emoji3063] oby było dobrze, i żebym swietowala dobrą wizytę pączkami, a nie zajadała smutki.
A to biorę normalnie i bez ciążyKwas omega3. Te dobre tłuszcze, które są np. w rybach.
Chyba zrobię dorsza z puree z brokuła, mam też kurczaka, ale nie mam pomysłu co z nim zrobićWitam drogie panie. Co tam dziisaj w planach obiadowych macie?
Miałam pierwotnie robić brązowy ryż i brokuła z filetem z kurczaka, ale jak na fejsie zobacyzlam zdjęcie zajedwabiście udekorowanych pierogów, zmieniłam zdanie. Dzisiaj robię ruskie [emoji23]
Dzisiaj u mnie 7+3, trochę ciągnie w podbrzuszu ale mam takie odcuzcie jakby mi wszystko tam się rozciągało i powiekszalo, cyce bolą w normie. Senność dzisiaj wyjątkowo łaskawa, tak samo jak i mdłości. Chwilo trwaj.
Spróbuj włączyć opcję wersja na komputer w prawym górnym rogu pod takimi 3 kropeczkamiJa korzystam z przeglądarki a u nikogo suwaczka nie widzę...hm
Mi gin powiedziała że dha to spokojnie od II trymestrupregna plus nie polecam bo maja mała ilość kwasów dha
Sporo osób maBo może z jedna osoba chyba tylko ma to ustawione. Było pokazane wyżej w postach screen'en przez koleżankę.
Kurczę ja nie widzę u was tych suwaczkow, nie wiem dlaczego