reklama
U
użytkownik lu
Gość
Wlasnie pisalam, ze u mnie makaronik z brokulami, pomidorkami i bekonem w sosie serowymWitam drogie panie. Co tam dziisaj w planach obiadowych macie?
Miałam pierwotnie robić brązowy ryż i brokuła z filetem z kurczaka, ale jak na fejsie zobacyzlam zdjęcie zajedwabiście udekorowanych pierogów, zmieniłam zdanie. Dzisiaj robię ruskie [emoji23]
Dzisiaj u mnie 7+3, trochę ciągnie w podbrzuszu ale mam takie odcuzcie jakby mi wszystko tam się rozciągało i powiekszalo, cyce bolą w normie. Senność dzisiaj wyjątkowo łaskawa, tak samo jak i mdłości. Chwilo trwaj.
Na mieso nie moge patrzeć nawet...
Agnieszka19m
Fanka BB :)
Zazdroszczę Wam tych smaków. Ja się staram przez ten cukier jakoś zdrowiej odżywiać chociaż nie jedliśmy nigdy super niezdrowo
Mango94
Ja jak nigdy mam ochotę ostatnio na słodkie... mysle o pierogach z jabłkamiA co do waszych pierogów ruskich ja miałam wczoraj bo już od dwuch dni łazimy za mną. A teraz pierogi z kapusta i grzybami chodzą po glowie
Hm dlaczego masz zalecone, żeby brac aż tak dużo?
Ponieważ jestem w grupie ryzyka porodu przedwczesnego ze względu na wiek i wagę.
Słoneczko świeci
Ok, to może zwiększę sobie dawkę, bo ja biorę 300 tylkoPonieważ jestem w grupie ryzyka porodu przedwczesnego ze względu na wiek i wagę.
tootiki
Zaciekawiona BB
Mój gin zalecił branie DHA z alg, a nie z ryb. Naszukałam się i znalazłam omegamed pregna, w jednej tabletce jest 200mg, biorę 2 dziennie.A jakie bierzcie dha osobno? Bo tran to raczej średnio, nie?
U
użytkownik lu
Gość
Tez tak mam, moge jesc na słodko, ale wszelkie inne potrawyto bardzo średnio...Ja jak nigdy mam ochotę ostatnio na słodkie... mysle o pierogach z jabłkami
Teraz bym zjadła pierogi z malinami o śmietanką, albo torta! Albo nalesniki z owocami, mniam...
reklama
Elodia
Moje już zjedzone [emoji3059][emoji3059][emoji3059] wzdecie sie zaczyna ale to jic, pierogi wyszły mi zajebiste, [emoji3059]Narobiliście mi ochotę na te pierogi [emoji1] chyba muszę kupić na kolacje [emoji4]