reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Ja też mam w czwartek 😍
Pierwsza wizyta prywatnie więc w końcu się dowiem czy bije serduszko. W ogóle co z fasolką a może sa dwie? Bo ja mam siostrę bliźniaczkę, a narzeczony na mamę bliźniaczkę 😍
Mój mąż ma brata bliźniaka, z mojej strony w każdym pokoleniu są bliźniaki. U nas jedna fasolka😘 trzymam kciuki 😍

A co do bliźniaków to ja po drugiej wizycie nie jestem pewna nadal, najpierw byłam prywatnie, zaczynało nic serduszko dopiero,nic nie mówiła,zrozumiałam że jest jedno 🤷
Po tygodniu byłam na NFZ i ta od siebie zaczęła gadać nie widzę dokładnie,chyba jest jedno😳 ja pytam jak chyba? A ona że nie widzi dokładnie🤔,że chyba jedno,a ja skąd pomysł że dwa🤔 skoro widzi jedno,a ta że podejrzewać dwa zawsze trzeba żeby nie przeoczyć i dalej gada że chyba, ona w ogóle jakąś byla nawiedzona chyba, no mi się wydaje że jakby były dwa to już w 8 tygodniu by chyba widziała 🤷🤔

Ja też mam w czwartek [emoji7]
Pierwsza wizyta prywatnie więc w końcu się dowiem czy bije serduszko. W ogóle co z fasolką a może sa dwie? Bo ja mam siostrę bliźniaczkę, a narzeczony na mamę bliźniaczkę [emoji7]
Jak do teraz nic złego się nie stało, to wszystkie zobaczymy ładne serducho w czwartek [emoji7]

reklama
Do góry