reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Dziewczyny jak czytam ile te mieszkania to mi włosy dęba stają,my mamy własny domek 4 pokoje +salon,kuchnia,WC, łazienka, spiżarnia, kotłownia,garaż i oczywiście ogród,nie wiem ile nas to kosztowało,teraz trudno policzyc,ale kredyt na wykończenie wzięliśmy 100 tys i ciągnie się nam jak flaki z olejem, masakra

Koszt budowy to jedno, ale w Krakowie sensowna działka budowlana kosztuje ok. 400 tys, wiec dom w Krakowie to w ogóle jest kosmiczna cena. Im dalej od miasta tym taniej, ale przy małych dzieciach to ja jednak wole mieszkać bliżej cywilizacji :)

reklama
witam
ja juz wstałam,mąż mnie obudził odśnieżaniem samochodu🥴 jak narazie ani mdłości ani w głowie się nie kręci hehe rewelacja.Ja mieszkam w gdańsku,6 lat temu kupiliśmy dom do remontu,musielismy wymienic dach i dobudować piętro ale opłacało się 🙂 kredytu na dom braliśmy 120.000 plus remont,razem jakies 300.000 nas wyniosło ale tylko dlatego że mąż większość rzeczy sam zrobił

Witam z wyrka :-)

Noc bez wiekszych maratonów sikania, ale za to cyce bardziej dawaly znac o sobie [emoji1787] pies po 6 nas obudzil, ale to mąż z nim wyszedl, co ja tam będę marznąć [emoji1787]

Dzień dobry dziewczyny ;) cały weekend sie nie odzywałam, ale czytam Was na bieżąco, po prostu nie nadaje się do życia, mdłości, osłabienie nie odpuszcza, jeść za dużo tez nie mogę i bym non stop spala :( a no i do tego doszła śmierć wujka w sobotę. Więc jutro, może w środę pogrzeb. Też przez to jestem zamulona.. Oby przetrwać tydzień :)

Dzień dobry wszystkim ❤️
Też się witam z łóżka i naszła mnie taka refleksja 😁
Jestem w 70. dniu ciąży. To znaczy, że mam prawie 10 tygodni za sobą. Według aplikacji mój bobasek na 4 cm.
A ja właśnie leże sobie na plecach i mam elegancko wypłaszczony brzuch 🙃 jak on się tam mieści 😶😶😶
Jak myślicie, od którego momentu zacznie być widoczny nasz wyjątkowy stan? :) :)
Miłego dnia dziewczyny ❤️🙃

reklama
Dzień dobry wszystkim ❤️
Też się witam z łóżka i naszła mnie taka refleksja 😁
Jestem w 70. dniu ciąży. To znaczy, że mam prawie 10 tygodni za sobą. Według aplikacji mój bobasek na 4 cm.
A ja właśnie leże sobie na plecach i mam elegancko wypłaszczony brzuch 🙃 jak on się tam mieści 😶😶😶
Jak myślicie, od którego momentu zacznie być widoczny nasz wyjątkowy stan? :) :)
Miłego dnia dziewczyny ❤️🙃
Hahah u mnie zaraz będzie 10 tydzień i też za wiele tam nie widać 😅 Przyjaciółka wspominała, że nawet do 15t będzie trzeba poczekać. Jak patrzę na "dół" to widzę jakieś wybrzuszenie, ale nic wielkiego 😂 Myślę, że jak już powoli będzie widać brzuszek to też inaczej będzie się czuć.

Do góry