reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Boże to ja kocham swoich "teściów" Nie do końca kumam co gadają więc nawet jak źle ale uśmiech jest to jestem zadowolona[emoji1787]. Zero pouczania. . A jak chcą się spotkać na kawę to się anonsuja 3tyg wcześniej [emoji1787]
Tacy teściowie to skarb, skoro z takim wyprzedzeniem się zapowiadają [emoji1787] moja tesciowa wprawdzie z tych nieszkodliwych , ale np wkurza mnie okropnie, bo co chwile coś od męża chce i ten z podkulonym ogonem leci. Albo nachalnie się pryzpomina o rodzinnych nasiadówach u dziadków męża, żeby przyjsc bo sie obrażą... Ja tkaich nasiadowek nie lubię, bo co tam idizemy to od praiwe roku tylko jedne temat :-/ a ja jestem na ten temat już trochę uczulona.

No to ja po wizycie, jest dzidziol, ma 1,95 cm, wg usg 8t4d, a wg apki ciąża+ 8t6d więc jest ok. Serducho wali 160. Jutro będę dzwonić na prenatalne się umawiać. Badania mam porobić na następną wizytę. I wtedy mi założy kartę ciąży [emoji4]
Super, śliczny bobas [emoji3059]

Tacy teściowie to skarb, skoro z takim wyprzedzeniem się zapowiadają [emoji1787] moja tesciowa wprawdzie z tych nieszkodliwych , ale np wkurza mnie okropnie, bo co chwile coś od męża chce i ten z podkulonym ogonem leci. Albo nachalnie się pryzpomina o rodzinnych nasiadówach u dziadków męża, żeby przyjsc bo sie obrażą... Ja tkaich nasiadowek nie lubię, bo co tam idizemy to od praiwe roku tylko jedne temat :-/ a ja jestem na ten temat już trochę uczulona.
To moja mama taka jest z tymi nasiadówami i szczerze mówiąc cieszę się że się to skończyło ;) rok temu to zakończyłam ❤ czuję się wolna

reklama
Siedzę sobie teraz w wannie iii.. Włączyłam muzykę ,odłożyłam fona ,i co??? Ano to że cycki mi się skleiły z pachami przez trzymanie telefonu [emoji86][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] wyglądałam jak foka która próbuje się zanurzyć w morzu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Do góry