Można spać na brzuchu, śpij dobrzeDziewczyny śpicie na brzuchu ? myślicie, że póki wygodnie to nie zgniatamy tam nic ?
reklama
Agnieszka19m
Fanka BB :)
Babka przyjmowała normalnie w pon i czwartki a wtedy w pon nie była i wszystkich przyjmowała w czwartekLekarz nie przyjechal? Skąd takie opóźnienie?
E
Ewka34
Gość
Ja próbuje ale mnie ciągnie brzuch i siłą rzeczy śpie na boku wyprostowana bo jak zegnę nogi i zrobię embriona to mnie ciągnie w doleDziewczyny śpicie na brzuchu ? myślicie, że póki wygodnie to nie zgniatamy tam nic ?
Marcelina007
faktyczniezapomnialas o polsko-polskie
CiuCiu88
Ja śpię. Korzystam póki jeszcze mogę[emoji24]
Dziewczyny śpicie na brzuchu ? myślicie, że póki wygodnie to nie zgniatamy tam nic ?
Marcelina007
Ja jak karmiłam to częściej to była prawa pierś i z racji tego prawa była dużo większa . Jak skończyłam karmić to ta prawa mi się skurczyła i ta lewa dostała większa . Ale widać to tylko jak wisząEj właśnie odnośnie piersi, czy macie jakies dysproporcje??u mnie lewa jest troszke wieksza
Marcelina007
Ja śpię w pozycji „ bocznej ustalonej” czy jakoś tak , no to z pierwszej pomocy.Ja próbuje ale mnie ciągnie brzuch i siłą rzeczy śpie na boku wyprostowana bo jak zegnę nogi i zrobię embriona to mnie ciągnie w dole
AgnesSweden
On zna tylko kilka zwrotów. Rozmawiamy po angielsku. Jego rodzice też mówią w tym języku, tylko matka trochę mniej.A w jakim języku się porozumiewacie z mężem? Ty się uczysz a wcześniej chyba pisałaś że on po polsku słabo? Czy źle pamiętam?
Ja zawsze miałam niewielką różnicę
Marcelina007
A wódka Polska mu smakuje ? Albo bigos ?On zna tylko kilka zwrotów. Rozmawiamy po angielsku. Jego rodzice też mówią w tym języku, tylko matka trochę mniej.
reklama
Elodia
Głupia wymowka, święta są przecież za 2 miesiące [emoji849] co za baba.Dziewczyny ja się czuję jakbym dostała w twarz. Mój lekarz prosil żebym leżała przez najbliższe 2 tyg przez tego krwiaka i generalnie przez bardzo przekrwiona macicę, plamienia itp. Przyjechała do mnie teściowa pomoc i miala zostać te 2 tyg żeby opiekować się synem. Słuchajcie dziś mi oświadczyła , że wraca do domu bo ona musi sprzątać na święta...
Rozumiecie to , ja walcze o ciążę a ona zostawia mnie bo musi sprzątać i kwiaty podlewać
Zrobiło mi się mega przykro aż się popłakałam [emoji22]