reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Tacy teściowie to skarb, skoro z takim wyprzedzeniem się zapowiadają [emoji1787] moja tesciowa wprawdzie z tych nieszkodliwych , ale np wkurza mnie okropnie, bo co chwile coś od męża chce i ten z podkulonym ogonem leci. Albo nachalnie się pryzpomina o rodzinnych nasiadówach u dziadków męża, żeby przyjsc bo sie obrażą... Ja tkaich nasiadowek nie lubię, bo co tam idizemy to od praiwe roku tylko jedne temat :-/ a ja jestem na ten temat już trochę uczulona.
To mój też z tych bardzo kochających mamusie [emoji849]z tego co widzę to bardziej jest zły na mnie bo na mamusie nawrzucałam niż na to, że nas tak potraktowała ale coz zawsze ma wybór [emoji846]może zamieszkać z mama jak coś [emoji23][emoji85]

reklama
To mój też z tych bardzo kochających mamusie [emoji849]z tego co widzę to bardziej jest zły na mnie bo na mamusie nawrzucałam niż na to, że nas tak potraktowała ale coz zawsze ma wybór [emoji846]może zamieszkać z mama jak coś [emoji23][emoji85]
To moj mąż zawsze był za mną.. ❤ przez to ponad dwa lata nie gadał z matką swoją, bo była okropna dla mnie.. Ubzdurała sobie że go zdradzilam i młoda nie jest jego.. I przez to sie wprowadziliśmy w końcuncu na swoje.. A teraz jak widziała młodą to kochana babunia.. Aż rzygać się chciało 🙄 17 lat temu też tak swirowala z pierwsza 🙄

To moja mama taka jest z tymi nasiadówami i szczerze mówiąc cieszę się że się to skończyło ;) rok temu to zakończyłam [emoji173] czuję się wolna
Moja matka z kolei lubi wywiady robić. Co chiwle pyta o coś i wieczne pretensje że odpowiadam krótko. A że nie mieszkamy na szczescie w jednym miescie, to widzimy się raz lub dwa razy do roku. A jak do mnie dzwoni lub ja do niej, to zawsze najchetniej godzinne rozmowy by prowadzila, gdzie ja nie lubię przez telefon za dużo gadać. I jak np jadę tramwajem a ta mi akurat głowę pierdołami zawraca, to wielcw pretensje jak mówię, że oddzwonię jak w domu będę. Nie lubię gadac przez telefon w tramwaju.
Generalnie rozumiem, że kontakt musi być zachowany itp, bo w żadnym konflikcie nie jesteśmy, ale mimo wszystko cieszę się, że blisko siebie nie mieszkamy. Z drugiej zas strony, jak będą moi rodzice już starzy to nadla chcą mieszkac tam gdzie chcą, a jak mi poumierają to koniecnzie pochownai chca byc tam gdzie mieszkają, i wielki foch z ich strony że wolalabym ich groby mieć pod przyslowiowym nosem. Uch. To jest zdecydowanie material na prywatny wątek juz [emoji1787] bo duzo by o mojej skomplikowanej relacji z wlasnymi rodzicami opowiadac.

Byłam dzisiaj w h&m, kupilam dwie pary spodn8 ciążowych i leginsy [emoji3059] no i dwa luzniejsze staniczki. Mąż jak zobaczyl paragon to się przeraził [emoji1787] ale co tam, muszę m8ec wygodnie w ciazy [emoji1787]

Dziewczyny mam problem z hemoroidami,dostałam lekkiego zaparcia i się odezwały,pojechałam do apteki a tam mi babja mówi że wszystko jest od 2 trymestru, tylko one słabo ogarnięte u nas, opinie mają złe,polecacie coś?

Mam to samo [emoji23] dostałam tez poduszkę C i próbuje ja wykorzystywać do spanka na boku ale jednak na brzuchu najfajniej :) Gorzej jak już za bardzo urośnie [emoji1]
A wygodna ta poducha? Planuję zakupic jak bede po przyslzotygodniowej wizycie i z dzidzi bedzie wszystko ok.

reklama
To moj mąż zawsze był za mną.. [emoji173] przez to ponad dwa lata nie gadał z matką swoją, bo była okropna dla mnie.. Ubzdurała sobie że go zdradzilam i młoda nie jest jego.. I przez to sie wprowadziliśmy w końcuncu na swoje.. A teraz jak widziała młodą to kochana babunia.. Aż rzygać się chciało [emoji849] 17 lat temu też tak swirowala z pierwsza [emoji849]
Zazdroszczę bo ja czasem myślę, że dla mojego matka najważniejsza [emoji849]
U Ciebie to już serio ekstremalny przypadek.. w życiu bym się do takiej baby nie odezwała .. brawa dla Twojego męża za rozwagę [emoji846]

Do góry