pasazerka12
Fanka BB :)
Laski ja ciagle czekam u lekarza w kolejce...3 godzine :/ ale zaraz wchodzę i serce mi wyjdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez ostatnio miałam.opoznienie 2h.Laski ja ciagle czekam u lekarza w kolejce...3 godzine :/ ale zaraz wchodzę i serce mi wyjdzie
Nie u mnie jest równoEj właśnie odnośnie piersi, czy macie jakies dysproporcje??u mnie lewa jest troszke wieksza
U mnie minimalnie też, ale to nawet bez ciąży tak mam. Nie widać tego zbytnio. Podobno większość kobiet ma lewą pierś minimalnie większą.Ej właśnie odnośnie piersi, czy macie jakies dysproporcje??u mnie lewa jest troszke wieksza
A w jakim języku się porozumiewacie z mężem? Ty się uczysz a wcześniej chyba pisałaś że on po polsku słabo? Czy źle pamiętam?Boże to ja kocham swoich "teściów" Nie do końca kumam co gadają więc nawet jak źle ale uśmiech jest to jestem zadowolona. Zero pouczania. . A jak chcą się spotkać na kawę to się anonsuja 3tyg wcześniej
Ja zawsze miałam niewielką różnicęEj właśnie odnośnie piersi, czy macie jakies dysproporcje??u mnie lewa jest troszke wieksza
O to ja tez 23-go prenatalne to będzie dopiero niespokojny dzień u mnie dzis 9+5 ale jeszcze idę 10 -go sprawdzić czy antybiotyk wywalił bakterie oby nam fajnie zleciało do tych badanekHej
Kobitki ja po wizycie u gina, fasola juz dorodna 3,5cmwierzgał/a na początku badania a potem uparta postanowił/a zaprotestować ciasno troche ma ale dla niej /niego jest git , z usg 9+6 tc, prenatalne na 23.02 okres wyczekiwania czas start
Lekarz nie przyjechal? Skąd takie opóźnienie?Tez ostatnio miałam.opoznienie 2h.