reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny, te wszystkie gadania teściów to rzadko wynikają z takiej złej woli, raczej z ograniczonego myślenia i braku wyobraźni. co więcej, ja myśle, ze oni często chcą dobrze - chcą żeby dzieci miały rodzeństwo albo chcą po prostu żeby rodzina była większa, tylko wyrazić tego nie potrafią w sposób wyważony i delikatny.
Tym gadaniem mojej teściowej to nikt oprócz mnie w rodzinie się nie przejmuje. Oni jakby tego nie słyszą co ja 🤣 i to jest chyba najlepsze podejście.

Boże to ja kocham swoich "teściów" Nie do końca kumam co gadają więc nawet jak źle ale uśmiech jest to jestem zadowolona🤣. Zero pouczania. . A jak chcą się spotkać na kawę to się anonsuja 3tyg wcześniej 🤣
A w jakim języku się porozumiewacie z mężem? Ty się uczysz a wcześniej chyba pisałaś że on po polsku słabo? Czy źle pamiętam?
Ej właśnie odnośnie piersi, czy macie jakies dysproporcje??u mnie lewa jest troszke wieksza🤨
Ja zawsze miałam niewielką różnicę 🤷

Hej

Kobitki ja po wizycie u gina, fasola juz dorodna 3,5cm😊wierzgał/a na początku badania a potem uparta postanowił/a zaprotestować 😂ciasno troche ma ale dla niej /niego jest git 😃, z usg 9+6 tc, prenatalne na 23.02 okres wyczekiwania czas start 😍😃
O to ja tez 23-go prenatalne :) to będzie dopiero niespokojny dzień :) u mnie dzis 9+5 ale jeszcze idę 10 -go sprawdzić czy antybiotyk wywalił bakterie :) oby nam fajnie zleciało do tych badanek:)

reklama
Do góry