m.am
Fanka BB :)
A jakiej firmy zamówiłaś ? [emoji16]Też muszę poszukać czegoś większego [emoji85]Na allegro [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakiej firmy zamówiłaś ? [emoji16]Też muszę poszukać czegoś większego [emoji85]Na allegro [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Spokojnie rozumiem dam znać po!No tak moje ogarniecie dzisiaj, i nie tylko dzisiaj... ja 22-23 jakoś dopiero.
Tez mam mega mokroHej ja już po wizycie na onkologi. Na wieści o ciąży lekarz mi pogratulował i nic więcej się nie odezwał ... przynajmniej nie opi.......dolił jestem padnięta , tłum na korytarzach nie ma gdzie siąść , stres , droga do Krakowa daleka....padam na ryj.
Ale martwi mnie że dziś mam bardziej mokro niż zwykle i jakieś bardziej żółte te wydzieliny, martwię się że nadejdzie plamoenie. Czy u was też się tak zaczynało? Jutro byłby dzień planowanej @.
Matulkuu, ja dopiero 22-23.02. Tak miałam umówione z lekarzem, który mnie miał prowadzić. No, ale po tej akcji, to przechodzę do tego lekarza i powiedział, że spoko będzie.Ja na 11.02 godz 21:15, także jeszcze tydzień. A Ty?
Od tego sprzedawcy Link do: BIUSTONOSZ MODELUJĄCY~CZARNO-ZŁOTY~ DUŻY ROZM 80JA jakiej firmy zamówiłaś ? [emoji16]Też muszę poszukać czegoś większego [emoji85]
Ja zwróciłam uwagę że mam to uczucie "mokrego" wtedy kiedy się więcej ruszam. Jak spędzałam wczesniej większość czasu leżąc czy śpiąc tak nie było. A teraz jak wyjdę na spacer + pokręcę się po domu to faktycznie jest więcej wydzielinyHej ja już po wizycie na onkologi. Na wieści o ciąży lekarz mi pogratulował i nic więcej się nie odezwał ... przynajmniej nie opi.......dolił jestem padnięta , tłum na korytarzach nie ma gdzie siąść , stres , droga do Krakowa daleka....padam na ryj.
Ale martwi mnie że dziś mam bardziej mokro niż zwykle i jakieś bardziej żółte te wydzieliny, martwię się że nadejdzie plamoenie. Czy u was też się tak zaczynało? Jutro byłby dzień planowanej @.
Ja żółtą na zmianę z białą mam wydzielinę i tak od początku. Lekarz nie mówił mi żeby było to coś nieprawidlowegoHej ja już po wizycie na onkologi. Na wieści o ciąży lekarz mi pogratulował i nic więcej się nie odezwał ... przynajmniej nie opi.......dolił jestem padnięta , tłum na korytarzach nie ma gdzie siąść , stres , droga do Krakowa daleka....padam na ryj.
No chyba tak bo staram się dużo odpoczywać a dziś od rana na nogach , tylko kolor żółtawy mnie martwiJa zwróciłam uwagę że mam to uczucie "mokrego" wtedy kiedy się więcej ruszam. Jak spędzałam wczesniej większość czasu leżąc czy śpiąc tak nie było. A teraz jak wyjdę na spacer + pokręcę się po domu to faktycznie jest więcej wydzieliny
Ja mam od początku ciąży takiej wydzieliny wlasnie białe lub żółte a plamień zeroHej ja już po wizycie na onkologi. Na wieści o ciąży lekarz mi pogratulował i nic więcej się nie odezwał ... przynajmniej nie opi.......dolił jestem padnięta , tłum na korytarzach nie ma gdzie siąść , stres , droga do Krakowa daleka....padam na ryj.