Ogólnie dziewczyny już od kilku dni próbuje Was nadrobić, ale nie da rady, mam jakieś 70 stron do nadrobienia. I co trochę nadrobię, to zaraz mi uciekacie. Obiecałam sobie, że dopóki nie doczytam, to się nie odezwę. Co do Medicovera, to u mnie się zapisuje na wizytę do gina, i 15 minut przed wizytą trzeba iść do położnej, bez dodatkowego umawiania.Ja zgłupiałam bo mam się umówić do położnej a tu psikus bo w medi tylko teleporady dostępne żadnej wizyty stacjonarnej, muszę ogarnąć temat jak siądę do kompa. Jeśli któraś prowadzi ciąże w Medicoverze dajcie znać, czy ja muszę isc stacjonarnie czy to po prostu dokumenty?
reklama
Elodia
Fanka BB :)
Czytalam i odpisywalam na bieżąco [emoji85] potem dopiero resztę zauważyłam. Nie denerwujmy się niepotrzebnie.No tak ale czy ja temu przeczę
??? Ja sie nie wypowiadam o braku mdłości tutaj. I to samo co Ty napislaam prawie post dalej.
E
Ewka34
Gość
Przyszedł mój stanik i uwaga jest idealny ❤ a bałam się trochę tego rozmiaru
pasazerka12
Ja dziś 16:30@pasazerka12 na kiedy macie kolejne wizyty umówione?
PaulinaMalina91
a gdzie zamawialas? Bo ja coś z rozmiarem trafić nie mogePrzyszedł mój stanik i uwaga jest idealny ❤ a bałam się trochę tego rozmiaru
Marcelina007
Hej ja już po wizycie na onkologi. Na wieści o ciąży lekarz mi pogratulował i nic więcej się nie odezwał ... przynajmniej nie opi.......dolił jestem padnięta , tłum na korytarzach nie ma gdzie siąść , stres , droga do Krakowa daleka....padam na ryj.
Ale martwi mnie że dziś mam bardziej mokro niż zwykle i jakieś bardziej żółte te wydzieliny, martwię się że nadejdzie plamoenie. Czy u was też się tak zaczynało? Jutro byłby dzień planowanej @.
Ale martwi mnie że dziś mam bardziej mokro niż zwykle i jakieś bardziej żółte te wydzieliny, martwię się że nadejdzie plamoenie. Czy u was też się tak zaczynało? Jutro byłby dzień planowanej @.
Elodia
No to super :-) ja dzisiaj wyskoczę z mężem na male zakupy, rozważe zakup stanika bez fiszbin, bo cyce jak donice mam teraz, i lepiej mi bedzie w luźniejszym staniku chybaPrzyszedł mój stanik i uwaga jest idealny [emoji173] a bałam się trochę tego rozmiaru [emoji854]
E
Ewka34
Gość
Na allegroa gdzie zamawialas? Bo ja coś z rozmiarem trafić nie moge
E
Ewka34
Gość
No ja mam z fiszbinami ale jest mega wygodnyNo to super :-) ja dzisiaj wyskoczę z mężem na male zakupy, rozważe zakup stanika bez fiszbin, bo cyce jak donice mam teraz, i lepiej mi bedzie w luźniejszym staniku chyba
reklama
No tak moje ogarniecie dzisiaj, i nie tylko dzisiaj... ja 22-23 jakoś dopiero.Ja dziś 16:30