reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Ja zgłupiałam bo mam się umówić do położnej a tu psikus bo w medi tylko teleporady dostępne 🤣 żadnej wizyty stacjonarnej, muszę ogarnąć temat jak siądę do kompa. Jeśli któraś prowadzi ciąże w Medicoverze dajcie znać, czy ja muszę isc stacjonarnie czy to po prostu dokumenty?
Ogólnie dziewczyny już od kilku dni próbuje Was nadrobić, ale nie da rady, mam jakieś 70 stron do nadrobienia. I co trochę nadrobię, to zaraz mi uciekacie. Obiecałam sobie, że dopóki nie doczytam, to się nie odezwę. Co do Medicovera, to u mnie się zapisuje na wizytę do gina, i 15 minut przed wizytą trzeba iść do położnej, bez dodatkowego umawiania.

reklama
Hej ja już po wizycie na onkologi. Na wieści o ciąży lekarz mi pogratulował i nic więcej się nie odezwał ... przynajmniej nie opi.......dolił 😉 jestem padnięta , tłum na korytarzach nie ma gdzie siąść , stres , droga do Krakowa daleka....padam na ryj.
Ale martwi mnie że dziś mam bardziej mokro niż zwykle i jakieś bardziej żółte te wydzieliny, martwię się że nadejdzie plamoenie. Czy u was też się tak zaczynało? Jutro byłby dzień planowanej @.

Przyszedł mój stanik i uwaga jest idealny [emoji173] a bałam się trochę tego rozmiaru [emoji854]
No to super :-) ja dzisiaj wyskoczę z mężem na male zakupy, rozważe zakup stanika bez fiszbin, bo cyce jak donice mam teraz, i lepiej mi bedzie w luźniejszym staniku chyba

reklama
Do góry