0Asiak0
Fanka BB :)
Ja tez dzisiaj 8+0Idziemy łeb w łeb
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez dzisiaj 8+0Idziemy łeb w łeb
Chyba nie każdy przeczytał ze zrozumieniem i co niektórzy się złoszczą jest napisane że że jak nie rośnie beta i progesteron to nie występują mdłości, a jak nie ma mdłości to wcale nie oznacza że nie rosną prawidłowo,Nieee. Ale ja się martwię.
Dobra przestaje czytać i czekam na dzisiejsza wizytę. Ale
Podobno małości mowia o tym ze beta hcg i
Progesteron rośnie a jak nie rośnie prawidłowo to nie ma mdłości
Jak ginekolog wyrazi zgodę, to mozna zaryzykowac :-)Dziewczyny jaki macie stosunek do lotów w ciąży? Mam dyskusje z mężem czy krótkodystansowe loty wchodzą w grę wg Was? Zdecydowalybyscie się na tydzień w maju czerwcu na jakiś krótki odpoczynek za granica?
@pasazerka12 na kiedy macie kolejne wizyty umówione?Ja tez dzisiaj 8+0
Ja na 11.02 godz 21:15, także jeszcze tydzień. A Ty?@pasazerka12 na kiedy macie kolejne wizyty umówione?
Ja w donosznoej ciazy z corką ani razu mdlosci nie miala, ciąża byla zupelnie bezproblemowa, dopiero od 34 tygodnia mialam sie oszczedzac do konca bo szyjka mi sie skracac wtedy zaczela.Więc jeśli nie występują u mnie nudności to jestem skazana na poronienie?? Skąd bierzecie takie teksty..
Ale kazda z nas jak widac, inaczej znosi poziom hormonow. Na jedną mala ilosc bhcg dziala piorunująco, inna tego prawie w ogole nie odczuje.No bo wiąże się to pewnie wysokim poziomem hormonów
No tak ale czy ja temu przeczęAle kazda z nas jak widac, inaczej znosi poziom hormonow. Na jedną mala ilosc bhcg dziala piorunująco, inna tego prawie w ogole nie odczuje.
Mój pies lubi telewizor z nami oglądac, szczegolnie podeszly mu Miodowe Lata [emoji1787][emoji1787]Zobacz załącznik 1234505
Oczywiście że tak[emoji1787][emoji1787][emoji1787] moja osobista asystentka [emoji23]