E
Ewka34
Gość
Zmień ręcznie zdjęcie, skróć je trochę i wejdzie, też tak robięWszędzie poznam tą dupeczke też mam buldożke ale nie moge wkleic zdjecia bo pisze ze za duży format
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zmień ręcznie zdjęcie, skróć je trochę i wejdzie, też tak robięWszędzie poznam tą dupeczke też mam buldożke ale nie moge wkleic zdjecia bo pisze ze za duży format
Trzymamy daj znać co tamJa już przed gabinetem, trzymajcie kciuki! Same brzuchatki wokół mnie
Drogie jest sprawdzenie grupy krwi?kurczę ja dzisiaj byłam na tych wszystkich badaniach mam tylko wyniki tokso i HCV (co prawda jestem już po tsh, glukozie i moczu) ale na HIV ponoć nawet dwa tygodnie sporo się na to czeka nawet nie wiedziałam, a grupa krwi do 4 dni. Także wolałabym tego 17.02 isc już ze wszystkim :-)
Około 50 złDrogie jest sprawdzenie grupy krwi?
Bo w mojej książeczce urodzenia nie podali.
W ogóle patrze ze miałam 6 pkt w skali Apgr. Ale byłam też 2 miesięcznym wczesniakiem przez co jestem rok starsza hehe. I wazyłam 1450g. Dzisiaj mi nic nie ma oprócz alergi na prawie wszystko
Bierzesz luteinę?Dzień dobry tak w ogóle :* miłego dnia :** ja uciekam do pracy :*
w ogóle jakiś żółty śluz mam :/ jutro idę do lekarza to muszę mu powiedzieć
Dla mnie jest najgorsze to wyjście zimą bez jedzenia. Dobrze, że mi położna powiedziała, żebym brała euthyrox przed krwią,a nie po, to nie trzeba tyle czekać. W poniedziałek o 8 rano wjechał hod-dog ze stacji, bo bym nie dojechała do domu.Ja dziś robilam wszystkie badania, wrócilam i usnęłam też byłyście takie słabe, przecież tak.duzo krwi mi nie spuścili
Drogie jest sprawdzenie grupy krwi?
Bo w mojej książeczce urodzenia nie podali.
W ogóle patrze ze miałam 6 pkt w skali Apgr. Ale byłam też 2 miesięcznym wczesniakiem przez co jestem rok starsza hehe. I wazyłam 1450g. Dzisiaj mi nic nie ma oprócz alergi na prawie wszystko
Zapytaj w przychodni o kartę na grupę krwi czy coś takiego. Zapłacisz więcej ale wydaja taką jak do bankomatu i nie trzeba cały czas wyrabiać kiedy potrzebują bo to jest aktualne non stopOkoło 50 zł