reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Ja dziś robilam wszystkie badania, wrócilam i usnęłam też byłyście takie słabe, przecież tak.duzo krwi mi nie spuścili 🤨

kurczę ja dzisiaj byłam na tych wszystkich badaniach mam tylko wyniki tokso i HCV (co prawda jestem już po tsh, glukozie i moczu) ale na HIV ponoć nawet dwa tygodnie :o sporo się na to czeka nawet nie wiedziałam, a grupa krwi do 4 dni. Także wolałabym tego 17.02 isc już ze wszystkim :-)
Drogie jest sprawdzenie grupy krwi?
Bo w mojej książeczce urodzenia nie podali.
W ogóle patrze ze miałam 6 pkt w skali Apgar. Ale byłam też 2 miesięcznym wczesniakiem przez co jestem rok starsza hehe. I wazyłam 1450g. Ale musiałam się podzielić miejscem z siostra bliźniaczka. Dzisiaj mi nic nie ma oprócz alergi na prawie wszystko ;)

Ja dziś robilam wszystkie badania, wrócilam i usnęłam też byłyście takie słabe, przecież tak.duzo krwi mi nie spuścili 🤨
Dla mnie jest najgorsze to wyjście zimą bez jedzenia. Dobrze, że mi położna powiedziała, żebym brała euthyrox przed krwią,a nie po, to nie trzeba tyle czekać. W poniedziałek o 8 rano wjechał hod-dog ze stacji, bo bym nie dojechała do domu.

Drogie jest sprawdzenie grupy krwi?
Bo w mojej książeczce urodzenia nie podali.
W ogóle patrze ze miałam 6 pkt w skali Apgr. Ale byłam też 2 miesięcznym wczesniakiem przez co jestem rok starsza hehe. I wazyłam 1450g. Dzisiaj mi nic nie ma oprócz alergi na prawie wszystko ;)

Nawet gdybyś miała w książeczce to musi być wynik z laboratorium, a czasem nawet wymagają dwóch.

reklama
Do góry