reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Dziś dziewczyna z mojego działu dostała wynik testu pozytywny.. I mówię tu o teście na covid. Od jutra na kwarantannie a przyzznam że drugi dzień czuje się or kopnie.. Myślałam że to ciąża..
Strasznie się boję :( że względu na to że kestem w ciąży o te dziecię a również o moje dzieci córke i syna.. :(
Armagedon :(((
Spokojnie moja koleżanka przechodziła COVID będąc w trzecim miesiącu ciąży i to nie lekko. Dziecko zdrowe wszystkie badania prenatalne wychodzą dobrze 😊 ja na szczęście COVID już przeszłam bez większych objawów

reklama
Ja mam obok siebie dwie biedronki i Lidla, i jeszcze netto, ale. Wnetto nie lubię kupować, jakoś zawsze burdel tam mają. I to nie tylko w tym najbliższym netto, bylam gdzies w innym i to samo.
Oj to nie wiem czy nie mieszkamy blisko siebie bo ja tez mam blisko biedronki lidla i netto No i mcdonalds :)

Hej dziewczyny. Witam się po kilku dniach nieobecności. Staram się trochę mniej czasu spędzać z komórką w ręce, więc się mało udzielam. Nie dam rady przeczytać wszystkiego, co naprodukowalyscie😂. Przez ostatnie dni u mnie mdłości, słabości i 🤮. Ledwo żyje, ale za to dziś badania krwi i moczu robiłam i wszystko ok. Dodatkowo właśnie się dowiedziałam, że koleżanka z pracy też jest w ciąży, więc będę miała brzuszkowe towarzystwo w realu😁.Ogólnie strachy i paniki dalej mnie ogarniają, ale mam nadzieję, że na następnej wizycie usłyszę serduszko i będzie ok.

Dziewczyny potrzebuje dziś dobrego słowa ☹️
Zaczęłam plamić, pojechałam do lekarza wieczorem i u lekarza przed badaniem USG zaczęłam krwawić ☹️ na USG jest dzidziuś i jest serduszko ale krwawię cały czas ☹️ brałam od początku ciąży luteine 100 a teraz dostałam duphaston. Jest mi źle i ciężko. Pierwsza ciążę straciłam w podobnym czasie ☹️ nie wiem co będzie dalej..
Życzę wam wszystkim dużo zdrowia i zero nerwów w ciąży i po ciąży 🤞

reklama
Dziewczyny potrzebuje dziś dobrego słowa [emoji3525]
Zaczęłam plamić, pojechałam do lekarza wieczorem i u lekarza przed badaniem USG zaczęłam krwawić [emoji3525] na USG jest dzidziuś i jest serduszko ale krwawię cały czas [emoji3525] brałam od początku ciąży luteine 100 a teraz dostałam duphaston. Jest mi źle i ciężko. Pierwsza ciążę straciłam w podobnym czasie [emoji3525] nie wiem co będzie dalej..
Życzę wam wszystkim dużo zdrowia i zero nerwów w ciąży i po ciąży [emoji1696]

A co powiedział lekarz?

Historie na tym forum pokazują, że zazwyczaj wszystko kończy się dobrze :)

Do góry