reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
czy ja się zgłaszałam? Wydaje mi się ze pisałam wiadomość ale nie wiem czy dotarła [emoji848][emoji3064]
Tak ciebie mam na liście [emoji4]
Hmmm chyba się nie zgłaszam ale również jestem chętna na wątek prywatny [emoji6]
Napisz prosze do mnie na pv. Ile masz lat kiedy termin ile dzieci i jak masz na imie [emoji6]
Ooo dobry pomysł [emoji23] moz3 na tlusty wtorek upiekę faworki, to jeden z niewielu wypieków ktory mi wychodzi [emoji23]
Oo faworki ale mk smaka narobilas. A dalabys przepis sprawdzony? Ja jeszcze nigdy nie robiłam ale chyba czas najwyzszy
Dziś dziewczyna z mojego działu dostała wynik testu pozytywny.. I mówię tu o teście na covid. Od jutra na kwarantannie a przyzznam że drugi dzień czuje się or kopnie.. Myślałam że to ciąża..
Strasznie się boję :( że względu na to że kestem w ciąży o te dziecię a również o moje dzieci córke i syna.. :(
Armagedon :(((
Jedyny plus w tym roku ze z synem w domu siedze. Mniej stycznisci z covid mniej stresu. Obys jednak nie byla zarazona trzymam kciuki i nie stresuj sie [emoji1320][emoji11]

Ja biorę, już jakieś 15 lat ;)
Wow! Trochę się zaniepokoiłam podwyższonym wynikiem... ale skoro mus to mus i będę brać :) muszę zrobić usg tarczycy, wykonać badanie: ATG, P/c przeciwko peroksydazie i FT4 - już miałam spokoj i było dobrze a teraz się martwię :(

reklama
Co do samopoczucia to dzisiaj tragiczne. Nie dosc ze krwawie to jeszcze te bole brzucha. Czasem mi niedobrze. Dzisiaj masakra. Poloze sie chyba szybciej niz zwykle [emoji17]

Do góry