ByleDoWrześnia
Fanka BB :)
Link czeka na akceptacje przez moderatota, ale po wpisaniu w googla wyskakuje jeszcze więcej opcji kolorystycznych i grafikowych.Podaj linka do niej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Link czeka na akceptacje przez moderatota, ale po wpisaniu w googla wyskakuje jeszcze więcej opcji kolorystycznych i grafikowych.Podaj linka do niej
Taki maluchsuper a masz zdjęcie może?
Super kochana ❤❤❤❤Małe żyje!!! wszystko dobrze wrócę do domu i Wam wszystko opiszę !!!
To teraz czekamy jeszcze na dobre wieści od koleżanki która miała na 14:00 @Paulina97Małe żyje!!! wszystko dobrze wrócę do domu i Wam wszystko opiszę !!!
Dawaj namiary, fajna jest :-)Może to głupie, ale chyba w niedalekiej przyszlości kupie sobie taką koszulkę[emoji23]Zobacz załącznik 1233755
Ja to wyjscia nie mam i na elce i tak muszę wyjść. Córka ma niby zdalne i czasami zdarzy suę okienko, ale pies sam się nie wyprowadzi :-) nie zapuszczam się niewiadomo jak daleko na jakieś eskapady, ale kilka wyjść z psem jak najbardziej zbawienne, człowiek się dotleni trochę.Mi lekarz tłumaczył że jeśli mam l4 chodzące mogę iść na spacer bo jest on zalecenie lekarza
Niestety musisz sama wygooglać tshirt wychodze jesienią, bo jak na razie nie mogę dodać tu linka. Na alledrogo sąDawaj namiary, fajna jest :-)