reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama

Załączniki

• 8D9D1EDA-7D9A-485F-A4C2-9F18D527278F.jpeg
    8D9D1EDA-7D9A-485F-A4C2-9F18D527278F.jpeg
    158,4 KB · Wyświetleń: 97
Dziewczyny, mam taki apetyt, że szok. Głupie kanapki z piekarni mi tak smakują 😍 a kawa, na która przez 2 miesiące nie moglam patrzeć jest przepyszna. Dziś trochę biegam po biurze i czuje jajniki/macice, czasami coś zakuje...

Dziewczyny, ja już zgłupiałam. Byłam w sobotę na wizycie u ginekologa i zwrócił uwagę na podwyższone tsh bo było 2.6. Porozmawiał z lekarzem endokrynologiem kazał zrobić Ft3, ft4, anty Tg i anty TPO i zgłosić się do niego na konsultscje. Zrobiłam dzis te badania, wszystkie są w normie i dodatkowo sprawdziłam tsh... I o dziwo spadło i jest teraz na poziomie 1.6.(badanie robione w tym samym laboratorium i o tej samej godzinie) Nie wiem teraz czy iść do endokrynologa czy dać sobie spokój... Bo widać wszystko jest Oki... Moge jeszcze jutro skontrolowac tsh ale nie wiem czy to a sens... Wizyta wstępnie zapisana na 04.02 i koszt o 250 zł. Więc. Nie wiem czy jest sens skoro jest wszystko ok... Co Wy byście zrobiły w takiej sytuacji?

Mi lekarz tłumaczył że jeśli mam l4 chodzące mogę iść na spacer bo jest on zalecenie lekarza ;)
Ja to wyjscia nie mam i na elce i tak muszę wyjść. Córka ma niby zdalne i czasami zdarzy suę okienko, ale pies sam się nie wyprowadzi :-) nie zapuszczam się niewiadomo jak daleko na jakieś eskapady, ale kilka wyjść z psem jak najbardziej zbawienne, człowiek się dotleni trochę.

reklama
Do góry