reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama

Załączniki

• 8D9D1EDA-7D9A-485F-A4C2-9F18D527278F.jpeg
    8D9D1EDA-7D9A-485F-A4C2-9F18D527278F.jpeg
    158,4 KB · Wyświetleń: 98
Dziewczyny, mam taki apetyt, że szok. Głupie kanapki z piekarni mi tak smakują 😍 a kawa, na która przez 2 miesiące nie moglam patrzeć jest przepyszna. Dziś trochę biegam po biurze i czuje jajniki/macice, czasami coś zakuje...

Dziewczyny, ja już zgłupiałam. Byłam w sobotę na wizycie u ginekologa i zwrócił uwagę na podwyższone tsh bo było 2.6. Porozmawiał z lekarzem endokrynologiem kazał zrobić Ft3, ft4, anty Tg i anty TPO i zgłosić się do niego na konsultscje. Zrobiłam dzis te badania, wszystkie są w normie i dodatkowo sprawdziłam tsh... I o dziwo spadło i jest teraz na poziomie 1.6.(badanie robione w tym samym laboratorium i o tej samej godzinie) Nie wiem teraz czy iść do endokrynologa czy dać sobie spokój... Bo widać wszystko jest Oki... Moge jeszcze jutro skontrolowac tsh ale nie wiem czy to a sens... Wizyta wstępnie zapisana na 04.02 i koszt o 250 zł. Więc. Nie wiem czy jest sens skoro jest wszystko ok... Co Wy byście zrobiły w takiej sytuacji?

Mi lekarz tłumaczył że jeśli mam l4 chodzące mogę iść na spacer bo jest on zalecenie lekarza ;)
Ja to wyjscia nie mam i na elce i tak muszę wyjść. Córka ma niby zdalne i czasami zdarzy suę okienko, ale pies sam się nie wyprowadzi :-) nie zapuszczam się niewiadomo jak daleko na jakieś eskapady, ale kilka wyjść z psem jak najbardziej zbawienne, człowiek się dotleni trochę.

reklama
Do góry