Agnieszka19m
Fanka BB :)
Mi ostatnio rodzinny kazał dwa.kubki wody wypić przed pobraniemMi pani przy pobieraniu krwi powiedziała że warto wypić rano szklankę wody
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi ostatnio rodzinny kazał dwa.kubki wody wypić przed pobraniemMi pani przy pobieraniu krwi powiedziała że warto wypić rano szklankę wody
To jest najgorsze co moze być, bądź co bądź spędzamy w pracy bardzo dużo czasu i komfort psychiczny jest bezcenny. Moja kolezanka odkad wie pomaga mi jak tylko może❤Zazdroszczę. Ja nienawidziłam swojej pracy. Tzn sama.prace tak ale ludzi nie. W niedzielę po południu już byłam chora na samą myśl. W nocy mi się śniło aż mąż stwierdził że się wykoncze psychicznie.
Serio?? Właśnie się zastanawiałam jak to z tym jest, to niby do sklepu też nie można wyjść ani na spacer tak na prawdę??? Tylko trzeba kombinować[emoji2955]Zgadzam się, ze mamy jeden z najlepszych socjali dla matek w Europie.
Natomiast nie zgadzam się, że ZUS jest od tego, żeby odciążać pracodawcę, chociaż wiem, że gdyby tak nie było kobietom jeszcze trudniej byłoby znaleźć prace.
Ale jak już pisałam wcześniej-jest coraz więcej kontroli, jeśli pracownik ZUSu nie zastanie nikogo w domu to pamietam, że dziewczyny musiały udowadniać, że wyszły w naprawdę pilnej potrzebie, pokazywać paragony ze sklepu czy z apteki.
Współczuję, niestety atmosferę pracy tworzą ludzie a wiadomo że ludzie sąZazdroszczę. Ja nienawidziłam swojej pracy. Tzn sama.prace tak ale ludzi nie. W niedzielę po południu już byłam chora na samą myśl. W nocy mi się śniło aż mąż stwierdził że się wykoncze psychicznie.
Jak masz leżące to nieSerio?? Właśnie się zastanawiałam jak to z tym jest, to niby do sklepu też nie można wyjść ani na spacer tak na prawdę??? Tylko trzeba kombinować[emoji2955]
Mi lekarz tłumaczył że jeśli mam l4 chodzące mogę iść na spacer bo jest on zalecenie lekarzaSerio?? Właśnie się zastanawiałam jak to z tym jest, to niby do sklepu też nie można wyjść ani na spacer tak na prawdę??? Tylko trzeba kombinować[emoji2955]
Witaj mnie nie boli, ale czasem ciagnie w dole jak za szybko wstane czy kichne.Cześć, chciałabym do Was dołączyć.
Jestem w 8+2, to moja 2 ciąża. Termin mam na 11.09. Pierwsza zakończyła się sukcesem i mam 2.5-letnią córeczkę Adę.
Ta ciąża daje mi popalić. Od 5tc mam okropne, całodniowe mdłości. 1-2x dziennie wymioty. Zgaga i zero energii. Gdyby nie to, że mam córkę do opieki to pewnie bym całe dnie spala. Do tego dokucza mi podbrzusze- lekkie pobolewanie jakby okresowe, ale o wiele wiele lżejsze. Nie przeszkadza w funkcjonowaniu. Tak jakby troche po bokach. Czy Was też pobolewa brzuch?
U mnie to samo, stoi sie 8 godz i wdycha niezbyt fajne substancje, niestety... dla ciazy to nie jest wskazane i czy bym siedziala czy stala i tak bym je wdychala...a takze lubie swoja praceKażdy przypadek jest inny ja nie mam możliwości usiąść nawet na 10 sekund, a innej pracy od szefowej nie dostanę, bo cała w sobie polega na staniu i dźwiganiu
Ja mam konflikt, ale mialam zastrzyk poprzednio wiec spoko.Dziewczyny a sprawdzałyście zgodność krwi z patnerem/mężem?
Jak to nigdy? W sensiw nie miałaś oznaczania krwi? Jak masz minus to z zNigdy Ale mamy zdrowe dzieci
Przy pierwszej raczej nie, bo dopiero po porodzie wytwarzaja aie przeciwciala, ale powinien byc zastrzyk po porodzie.A przy pierwszej to nie stanowi problemu czy jak?
Ja bede dzisiaj szukać mojej książeczki bo niewiem czy mam rh + czy -
Ooo a my dzialamyJa mam od zawsze zajebiste skojarzenia, ale teraz przechodzę samą siebie
Jak już minie pierwszy trymestr, to wezmę męża powoli w obroty, w koncu do porodu to ostatnie chwile bez zabezpieczeńmoglibyśmy niby teraz coś poseksić, ale ja się boję trochę, wiec poki co jedyniewchodzą w grę
Tak, ma racje, jak masz plus to sie nie martwJa mam Brh+, ojciec pierwszej córki tak samo, a mąż w sumie to nie wiemale moja lekara mi powiedziala, że skoro ja mam plusa, to grupa krwi męża już taka pilna nie jest. Zobacyzmy cyz to samo powie ten nowy gin do ktorego idę za tydzień.
Ja nie podjęłam, lekarz podjął za mnieSkasowałam te cześć wpisu, bo stwierdziłam, że musiałabym się rozpisać bardziej, żeby nie być zle zrozumiana anyway naprawdę sytuacje są bardzo różne, każdy powinien sam podejmować decyzje, oczywiście z lekarzem.
Podaj linka do niejMoże to głupie, ale chyba w niedalekiej przyszlości kupie sobie taką koszulkęZobacz załącznik 1233755
Mi lekarz tłumaczył że jeśli mam l4 chodzące mogę iść na spacer bo jest on zalecenie lekarza