reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Siostra męża urodziła tam dwójkę dzieci- rodzisz i po przebadaniu od razu wychodzisz do domu z dzieckiem po ok 3 godzinach od porodu. Ale tam codziennie przychodzi położna na 8 godzin i zajmuje się nie tylko dzieckiem ale tez domem 😊 a potem albo dziecko idzie do żłobka albo trzeba kombinować z godzinami pracy, tak było w jej przypadku. Tylko nie wraca się na cały etat ale na kilkanaście godzin w tygodniu 😊
Bomba 😁

reklama
Chcialam wypróbować te słynne kiwi na zaparcia,ale na mnie nie działa, za to zauważyłam że działa mleko, po wypiciu mleka, chwila i lecę na ubikacje i to nie z rozwolnienie a normalnie 🤔

Chcialam wypróbować te słynne kiwi na zaparcia,ale na mnie nie działa, za to zauważyłam że działa mleko, po wypiciu mleka, chwila i lecę na ubikacje i to nie z rozwolnienie a normalnie 🤔
Ani krwi ani mleko. Ale za to sok z kiszonej kapusty... rewolucja murowana. Ja chodzę do toalety tak raz na tydzień (!). Nic poza kapustą nie pomaga.

reklama
Do góry