pasazerka12
Fanka BB :)
Ja mam zalecenie od lekarza. Magne B6 bioręA odnośnie tego magnezu czy bierzecie go bo macie zalecenie od lekarza czy na własną rękę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam zalecenie od lekarza. Magne B6 bioręA odnośnie tego magnezu czy bierzecie go bo macie zalecenie od lekarza czy na własną rękę?
Dokładnie )) nasze mamy i babcie pracowały przez 9 miesięcy ciąży i rodziły zdrowe dzieci w tych czasach uznaje się ciąże tylko za chorobęMyślę, że to indywidualna decyzja każdej z nas. Powinnismy uszanować każda decyzje
Każda czy zarejestrowana w urzędzie pracy jestem ciekawa?Nie no ale teraz kazsa kobieta która nie pracuje dostaje 1000 zl przez rok więc zawsze to coś.
Mam takie dni ze pobolewa, a czasem boli dość mocno, dziś 7+5, w ciąży z córka bolał dzień w dzień do końca 3 miesiąca, wiec staram się tym nie przejmowaćA powiedzcie mi mamuśki te 7 tyg + czy pobolewa was jeszcze brzuch tak jak na @ ? Czy to już w tym czasie powinno przejść ? Mnie tak wieczorem jak się położę jeszcze ćmi.
Jeju zazdroszcze moja dwójeczka gdzieś się zaklinowała hahahahsPorobiłam sobie w domu dziś bo w weekend mi się nie chciało a łazienka wręcz błagała o sprzątanie i po niby małym wysiłku brzuch mnie ciągnął strasznie, aż się przeraziłam.. Okazało się że dwójeczka idzie po tym mi przszlo
Dziewczyny ja przy synku 12 lat temu dowiedziałam się 2 dni przed porodemJa dowiedziałam się w 12
Bardzo nie lubię porównań typu: nasz babcie coś tam lub w moich czasach coś tam, jak ja chodziłam do szkoły to coś tam. Bo rownie dobrze można powiedzieć tak: nasz babcie często roniły, nasze babcie miały mniej możliwości, żywiły się zdrowiej a często też nie pracowały. Poza tym wymagania wobec kobiet są większe, a i chorób cywilizacyjnych jest więcej. Myślę, że L4 to indywidualna decyzja każdej z nas.Dokładnie )) nasze mamy i babcie pracowały przez 9 miesięcy ciąży i rodziły zdrowe dzieci w tych czasach uznaje się ciąże tylko za chorobę