Agnieszka19m
Fanka BB :)
Wzięłam.juz 18 zastrzykow. Po jednym mam mega wielkiego siniaka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będę mieć już rozwarcie a oni będą czekać na wynik????Z tego co wiem to nie, bo przed przyjęciem do szpitala robią test.
Ale to Ty ba l4 chodzisz do pracy? Bo napsialas ze zbierasz się do pracy.Byłam tydzień temu,dostałam L4 na 3 tygodnie i powiedziała za następnym razem będzie dłuższe więc myślę że da na 4 tyg.
Będę mieć już rozwarcie a oni będą czekać na wynik????
I tak jest to choreRobią te szybkie testy płytkowe, wiec wynik jest od razu.
Hahaha na szczęście nie będziemy musiały w maseczceJak wszystko będzie dobrze i dotrwam do porodu to będę miała cc ze względu na endometriozę ale się zastanawiam czy wy będziecie musiały rodzić .... w maseczce
Więc pracodawca powinien oddelegować Cię do domu i płacić pensjeAle u mnie nie ma bezpiecznego stanowiska pracy, samo przebywanie na hali jest niebezpieczne dla kobiety w ciazy