reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wrześniowe mamy 2021

Dziewczyny myślicie, ze lekarz prywatny wystawi mi l4 przez telefon? Mam wizytę dopiero za 2 tygodnie, ale mam teraz taki stres w pracy, ze bardzo boli mnie brzuch i nie daje już rady i pomyślałam, ze do niego zadzwonię... Nie darowałabym sobie, gdyby coś się stało, a do czasu wizyty nie dociągnę

reklama
Dziewczyny myślicie, ze lekarz prywatny wystawi mi l4 przez telefon? Mam wizytę dopiero za 2 tygodnie, ale mam teraz taki stres w pracy, ze bardzo boli mnie brzuch i nie daje już rady i pomyślałam, ze do niego zadzwonię... Nie darowałabym sobie, gdyby coś się stało, a do czasu wizyty nie dociągnę
Powinien wystawić

Ale się wystraszyłam [emoji3064] o 23 obudził mnie taki mocny ból na środku brzucha, milion myśli na minutę.. Położyłam się na plecach i zaczął ustępowac, prawie 2h nie spałam czy nie zacznę krawic. Co to mogło być? Eh nie wstawałam już a teraz zbieram się do pracy i niby wszystko ok [emoji25][emoji25] nerwy mam. Wczoraj w pracy trochę sie przepracowalam może to dlatego
Być może to przez pracę, albo za długo spałaś w jednej pozycji i też przez to zabolało.

Czytam o waszych bólach brzucha i plamieniach.. Mma nadzieję że szybko miną. Mi w sumie oprócz mega mdłości senności zawróotow głowy i mega cyckow nic nie jest.

Miałam pieska buldozka francuskiego musiałam uśpić w czerwcu zeszłego roku[emoji21] miała 4 lata chorowała przeszło rok.
Teraz chciałam boston terriera ale z uwagi na obecna sytuację raczej sobie odpuścimy. W sumie było ultimatum dziecko albo szczeniak [emoji85][emoji1787]

A to. Moja ukochana Buka. Tęsknię za nią..
Zobacz załącznik 1233603
Miłego dnia dziewczyny
Sliczna.... Rozumiem tęsknotę, ale pamietaj że gdzies tam w niebie, ale was pilnuje, taki wierny przyjaciel nawet po odejsciu.

reklama
Do góry