Dziewczyny myślicie, ze lekarz prywatny wystawi mi l4 przez telefon? Mam wizytę dopiero za 2 tygodnie, ale mam teraz taki stres w pracy, ze bardzo boli mnie brzuch i nie daje już rady i pomyślałam, ze do niego zadzwonię... Nie darowałabym sobie, gdyby coś się stało, a do czasu wizyty nie dociągnę
reklama
Pocahontass
Fanka BB :)
Dziewczyny a bierzecie dodatkowo magnez czy nie? Jak tak to jaki?
Powodzenia dzisiaj dla wszystkich wizytujących![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)
Powodzenia dzisiaj dla wszystkich wizytujących
![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)
Mnie od trzech dni pobolewa brzuch pod pępkiem, podejrzewam, ze ze stresuA powiedzcie mi mamuśki te 7 tyg + czy pobolewa was jeszcze brzuch tak jak na @ ? Czy to już w tym czasie powinno przejść ? Mnie tak wieczorem jak się położę jeszcze ćmi.
Magne b6Dziewczyny a bierzecie dodatkowo magnez czy nie? Jak tak to jaki?
Powodzenia dzisiaj dla wszystkich wizytujących![]()
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Pocahontass
Powinien wystawićDziewczyny myślicie, ze lekarz prywatny wystawi mi l4 przez telefon? Mam wizytę dopiero za 2 tygodnie, ale mam teraz taki stres w pracy, ze bardzo boli mnie brzuch i nie daje już rady i pomyślałam, ze do niego zadzwonię... Nie darowałabym sobie, gdyby coś się stało, a do czasu wizyty nie dociągnę
Elodia
Być może to przez pracę, albo za długo spałaś w jednej pozycji i też przez to zabolało.Ale się wystraszyłam [emoji3064] o 23 obudził mnie taki mocny ból na środku brzucha, milion myśli na minutę.. Położyłam się na plecach i zaczął ustępowac, prawie 2h nie spałam czy nie zacznę krawic. Co to mogło być? Eh nie wstawałam już a teraz zbieram się do pracy i niby wszystko ok [emoji25][emoji25] nerwy mam. Wczoraj w pracy trochę sie przepracowalam może to dlatego
Marcelina007
Ja biorę Magnokal ale nie tylko przez ciąże ale tak ogólnie na układ nerwowy . Piję dużo kawy tzn piłam bo teraz nie przełknę ale nie chce przerywać suplementacji.Dziewczyny a bierzecie dodatkowo magnez czy nie? Jak tak to jaki?
Powodzenia dzisiaj dla wszystkich wizytujących![]()
Elodia
Sliczna.... Rozumiem tęsknotę, ale pamietaj że gdzies tam w niebie, ale was pilnuje, taki wierny przyjaciel nawet po odejsciu.Czytam o waszych bólach brzucha i plamieniach.. Mma nadzieję że szybko miną. Mi w sumie oprócz mega mdłości senności zawróotow głowy i mega cyckow nic nie jest.
Miałam pieska buldozka francuskiego musiałam uśpić w czerwcu zeszłego roku[emoji21] miała 4 lata chorowała przeszło rok.
Teraz chciałam boston terriera ale z uwagi na obecna sytuację raczej sobie odpuścimy. W sumie było ultimatum dziecko albo szczeniak [emoji85][emoji1787]
A to. Moja ukochana Buka. Tęsknię za nią..
Zobacz załącznik 1233603
Miłego dnia dziewczyny
Pocahontass
A odnośnie tego magnezu czy bierzecie go bo macie zalecenie od lekarza czy na własną rękę?
reklama
Dziewczyny a bierzecie dodatkowo magnez czy nie? Jak tak to jaki?
Powodzenia dzisiaj dla wszystkich wizytujących [emoji1]
Biorę magne b6 forte.