Asju
Fanka BB :)
Ja powiem dopiero po 12 tygodniu zarówno rodzinie jak i w pracy na razie wie tylko mój mążKiedy macie zamiar powiedzieć światu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja powiem dopiero po 12 tygodniu zarówno rodzinie jak i w pracy na razie wie tylko mój mążKiedy macie zamiar powiedzieć światu?
Pięknie!!!Kochana, paliłam 20 lat. Zaszłam w ciążę i już nie zapaliłam powiedz, że też jestes z siebie dumna ?
Mnie tez czasem kłuje a dziś czułam takie lekkie skurcze z rana, oczywiście każdy ból wywołuje u mnie stres i złe myśliOd dwóch dni tak mam. Czasem coś kłuje w okolicy jajników
Brałabym spodnie z hm mega wygodne są, będziesz zadowolona na pewno.Ale mam rozkmine.. mam kod do hm na przecene i ciagle bije sie z myslami czy kupic juz spodnie ciążowe czy nie za szybko.. teraz z kodem wyjdą 60 zl a normalmie 150. Na vinted tez moge kupić ale tam nie oddam jak będą zle. A w hm tak.
Tez bym tak chciała, ale z moimi rodzicami się to nie uda. Już trzy tygodnie było: "A ty nawet od taty papierosa nie chcesz?" (Nie palę od dłuższego czasu, ale u rodziców zawsze jednego brałam od taty). Ostatnio mieliśmy przyjechać na obiad - tydzień temu- dzwonię do mamy, że może pyzy z mięsem by zrobiła, a ona: "a co ty takie zachcianki masz?" Jak byliśmy, to wyciągałam brzuch na maksa, ale teraz mam taki biust i wzdęcia, że co weekend uczę na podyplomówce i ukrywam się .Ja powiem dopiero po 12 tygodniu zarówno rodzinie jak i w pracy na razie wie tylko mój mąż
my tez zmieniamy łóżko na mniejsze i robimy remont sypialni odrazuMój też mówi o nowym łóżku żeby zmieścić łóżeczko i małej łóżko, a te niby stare ma dwa lata tyle że to takie łoże. Nie chcemy jeszcze umieszczać młodej ze starsza córą.
Ja mam dziś właśnie tak jak Ty, aż się zaczelam stresować i latam do kibla czy wszystko ok. Ale zrobiłam dziś pożądny spacer, wiec może to dlatego... a tak wcześniej tylko troszkę mnie cmilo na doleWas też wieczorami "ciągnie" Brzuch jak na okres?
w rodzinie na pewno powiemy dopiero po 12 tygodniu, w pracy też miałam taki plan ale nie wiem czy nie będę musiała wcześniej poprosić o możliwość zwiększenia częstotliwości pracy zdalnej, bo od lutego przechodzimy na zwiększoną liczbę dni stacjonarnie.Kiedy macie zamiar powiedzieć światu?
Tzn moj o tym myśli ale wątpię że się to zmienimy tez zmieniamy łóżko na mniejsze i robimy remont sypialni odrazu