reklama
pasazerka12
Fanka BB :)
Hajka Hejka pewnie ze pamiętamy ja tez ostatnio mniej aktywna tylko czytam ale pisze mało bo się kiepsko czuje i tez w nocy mam mega mdłości piersi nie bolą w dzień tylko w nocy jakby ktoś mi dołożył z 10kg do nichtrzymaj się :*
Pamietacie mnie jeszcze? Zaglądam po kilku dniach. Zajęta dziećmi, praca, rozmyśleniami..
Stworzyłyście 75 postów w międzyczasie-jestem w połowie.
W połowie tygodnia dostałam takich mdlosci i dopadła mnie sennos i zmęczenie. Drażnią mnie zapachy.. Nawet włosy mojego pachną jakos dziwnie. Ciężko jest no i. W pracy ledwo daje radę. Nie wysypiam się nie mogę się ułożyć i mam. Mega mdlosci w nocy.
Szef zapytał się czy ok bo widzi że nie jestem w. Formie. Na razie siedzę cicho.
Ja wciąż przed J A K I M I K O L W I E K badaniami. W tym tygodniu zaczynam 8 tydzień to mogę powoli się umawiać.
Zabrałam dzieci na narty wczoraj no i jak się domyślacie nie pomogło czuje się jeszcze bardziej dobita.
Moje dzieciakinjezzce nie wiedzą. Fajnie było czytać reakcje waszych. U mnie pozytywnych ah ów i ochów raczej się nie spodziewam.
Co do ciuchów ciążowych ja w swoich ciągle latam ale brzucha już nie wciągnę. Jest lekko wydęty. Raczej jak bym się porządnie nażarła.
Dziś dostałam 5 par spodni ciążowych za darmo więc jestem gotowa na z
Hejka pewnie ze pamiętamy ja tez ostatnio mniej aktywna tylko czytam ale pisze mało bo się kiepsko czuje i tez w nocy mam mega mdłości piersi nie bolą w dzień tylko w nocy jakby ktoś mi dołożył z 10kg do nichtrzymaj się :*Hej dziewczyny.
Pamietacie mnie jeszcze? Zaglądam po kilku dniach. Zajęta dziećmi, praca, rozmyśleniami..
Stworzyłyście 75 postów w międzyczasie-jestem w połowie.
W połowie tygodnia dostałam takich mdlosci i dopadła mnie sennos i zmęczenie. Drażnią mnie zapachy.. Nawet włosy mojego pachną jakos dziwnie. Ciężko jest no i. W pracy ledwo daje radę. Nie wysypiam się nie mogę się ułożyć i mam. Mega mdlosci w nocy.
Szef zapytał się czy ok bo widzi że nie jestem w. Formie. Na razie siedzę cicho.
Ja wciąż przed J A K I M I K O L W I E K badaniami. W tym tygodniu zaczynam 8 tydzień to mogę powoli się umawiać.
Zabrałam dzieci na narty wczoraj no i jak się domyślacie nie pomogło czuje się jeszcze bardziej dobita.
Moje dzieciakinjezzce nie wiedzą. Fajnie było czytać reakcje waszych. U mnie pozytywnych ah ów i ochów raczej się nie spodziewam.
Co do ciuchów ciążowych ja w swoich ciągle latam ale brzucha już nie wciągnę. Jest lekko wydęty. Raczej jak bym się porządnie nażarła.
Dziś dostałam 5 par spodni ciążowych za darmo więc jestem gotowa na zmiany.
jjm86
Nie r
Nie radzę sobie. Mam wrażenie, że zaparcia ze mną zostaną na długo... nic nie działa.U mnie wiedzą teściowie, moja mama i babcia reszta rodziny, jak i przyjaciele pewnie się dowiedzą po usg 1 trymestru więc po 25.02. Z zachcianek dziś ochota na mleko z cini minis a jak sobie radzicie z tymi zaparciami? Mi śliwki średnio pomagają..
pasazerka12
Ja tez dziś miałam zaparcia jak nigdy wcześniej biegunka a teraz za nic nie mogę się za przeproszeniem wysr*c . I jeszcze jak już się zalatwilam to razem z krwią kupa tego parcia chybaNie r
Nie radzę sobie. Mam wrażenie, że zaparcia ze mną zostaną na długo... nic nie działa.
G
gość 202851
Gość
Pamiętaj o tym małym cudzie który masz w brzuszku staraj się zachować spokój może nie będzie tak strasznie oby szybko daj znać jak będzie po rozmowieNiby tak ale stresuje się strasznie [emoji16]pewnie dziś będzie nocka z głowy [emoji85]
G
gość 202851
Gość
Też kupiłam legginsy!! Wczoraj były u mnie pojedyncze i podwójne te dwie sztuki w pakiecie ciut droższe, wzięłam te pojedyncze na próbę i dzisiaj przechodziłam w nich cały dzień i są bardzo dobrePovhwalę się Wam nawiedziłam dzis Lidla i zakupiłam spodnie ciążowe i legginsy a to znaczy, że odrobinę się mniej boję. Dziś początek 10 tygodnia !
Idziemy do przodu
G
gość 202851
Gość
Może picie większej ilości wody pomożeJa tez dziś miałam zaparcia jak nigdy wcześniej biegunka a teraz za nic nie mogę się za przeproszeniem wysr*c . I jeszcze jak już się zalatwilam to razem z krwią kupa tego parcia chyba
pasazerka12
No tak muszę zrobić. Chociaż i tak wmuszam w siebieMoże picie większej ilości wody pomoże
Aurorah
A powiedzcie mi te spodnie i legginsy ciążowe to się bierze ten rozmiar który się nosi normalnie czy jakiś większy z racji brzucha? ja jeszcze nie kupuję nic ciążowego bo w moich ciuchach daję radę, ale martwią mnie te wzdęcia i uciskające spodnie. Jeśli teraz będę musiała częściej w pracy się pojawiać to chyba pora zacząć szukać wygodnego dołu.
reklama
pasazerka12
Laski was tez plecy bolą ?