reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Ja to samo. Mam za sobą 2 ciąże prowadzone w Polsce i trzecia teraz W Norwegii. Niesamowita różnica. Zobaczymy jak dalej.
Ja poronilam w październiku w PL I wtedy podjęliśmy decyzję o mojej przeprowadzce. I bach!!! Ciąża. Dobrze ze mam progesteron z pl bo przecież tutaj to czysta natura😁. Ale staram się pozytywnie nastawić. Fakt faktem jestem spokojniejsza. Nie ma bety, nie biegam jak ostatnio czy przyrosty dobre itd.. Ale coś tam w głowie siedzi. 10.02 idę do lekarza żeby zobaczył co ja zmajstrowałam przy tym noworocznym szampanie. 🤣

Mój też mówi o nowym łóżku żeby zmieścić łóżeczko i małej łóżko, a te niby stare ma dwa lata tyle że to takie łoże. Nie chcemy jeszcze umieszczać młodej ze starsza córą.
My w trakcie remontow,malujemy cale mieszkanie,kazdy pokoj bedzie remontowany 🥴 dzidzia bedzie miala lozeczko w pokoju z najmlodsza, wiec musimy wymienic meble.
Musze tez kupic kosz mojzesza, aby na poczatku w nocy maluszek byl przy nas, bedzie mialo 2-3mies i bedzie spac juz z siostra w pokoiku 😊
Tylko mam dylemat jaki wystroj pokoju zrobic, bardzo mi sie podoba taki leśny pokoik, duzo drewna i bieli 🥰

Wiesz co ja paliłam od 12 lat także... po radości z dwóch kresek przyszedł płacz że nie mogę palić... zapalilam tamtego dnia wieczorem ostatniego papierosa. Nie pale 11 dni i szczerze mam wrażenie jakbym pare lat nie paliła. Pierwszy dzien, drugi było ciężko ale stwierdziłam że bardziej mnie zjedzą wyrzuty sumienia niż mój głód nikotynowy. Pierwszy tydzien w ogóle miałam płaczliwy. Teraz mnie w ogóle nie ciągnie. Depresja, smutek związany z rzucaniem palenia ponoć mija całkiem po 3, 4 tygodniach a ja mam wrażenie że juz mi minęło, może to ciąża tak działa 😍
Kochana, paliłam 20 lat. Zaszłam w ciążę i już nie zapaliłam :) powiedz, że też jestes z siebie dumna ;) ?

Kiedy macie zamiar powiedzieć światu?
Ja po wizycie w czwartek jak wszystko będzie super to w piątek mówię w pracy. A rodzinie jeszcze nic nie mówiliśmy 🙊mieszkamy z siostrą męża i czekam tylko kiedy się domyśli 😂 ale myślę że pęknę wkoncu i pewnie po wizycie kilka dni już rodzinie tylko powiemy

My w trakcie remontow,malujemy cale mieszkanie,kazdy pokoj bedzie remontowany 🥴 dzidzia bedzie miala lozeczko w pokoju z najmlodsza, wiec musimy wymienic meble.
Musze tez kupic kosz mojzesza, aby na poczatku w nocy maluszek byl przy nas, bedzie mialo 2-3mies i bedzie spac juz z siostra w pokoiku 😊
Tylko mam dylemat jaki wystroj pokoju zrobic, bardzo mi sie podoba taki leśny pokoik, duzo drewna i bieli 🥰
Fajnie;) my akurat dwa lata na swoim jesteśmy więc remont był już 🙃

reklama
Ale mam rozkmine.. mam kod do hm na przecene i ciagle bije sie z myslami czy kupic juz spodnie ciążowe czy nie za szybko.. teraz z kodem wyjdą 60 zl a normalmie 150. Na vinted tez moge kupić ale tam nie oddam jak będą zle. A w hm tak.

Do góry