reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama

Hej, powiem Wam szczerze, że nie rozumiem obaw przed fryzjerem, kiełbasa z grilla, gazowanym piciem, malowaniem paznokci i milionem innych rzeczy. Czasy soe zmieniły- na wiele tematow jest wiele badan.. Ciąża to nie jest choroba. Oczywiście trzeba na siebie uważać ale nie mozna sie zawinac folia bombelkowa :). Tzn. nie chcę żeby ktoś poczuł się zaatakowany- nie to mam na myśli. Bardziej chodzi mi oto, ze powyższym jeszcze bardziej się nakrecamu a to czego nam teraz już w ogóle nie potrzeba to nerwy. Apropo kielbasy z grilla. Zjadlam dzis dwie i to prosto z ogniska :) Zobacz załącznik 1232718
Generalnie chemia, jedzenie z grilla i miliony innych rzeczy szkodzą wszystkim, nie tylko kobietom w ciąży. Ja z kolei staram się unikać tych rzeczy. Grilla nie chce jeść,farbować włosów u fryzjera nie będę, chyba że desperacja mnie najdzie to poszukam jakieś naturalnej farby. Nie ma co popadać w paranoję to fakt, ale warto mieć świadomość, że takie rzeczy mogą wpływać na gospodarkę hormonalną a jej stabilizacja jest nam bardzo potrzebna. W sumie to tylko jeszcze 8 miesięcy można z wielu rzeczy zrezygnować, ale to jest moja prywatna opinia ;)

reklama
Do góry