E
Ewka34
Gość
Moja ma liche włoski a ma 2.5roku.. Zgagę miałam w ciąży że ho ho
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z opowieści słyszałam, że migdały pomagają na zgagę.Ale zgaga! O fuj bleeee, nie pamietam co pilam, alw chyba mleko?mam racje?mleko na zgage? Help!
Znowu sie kłaczaste urodzi
Noo a jak sie kolor zmienił, teraz to ma jak farbowane pasemka ale cudne ma, juz do polowy pleckow. A jak sie urodzila, to miala mega gęste, az jej zdjecia w szpitalu robili. No i ani jeden wlosek sie nie wytarł, na 5 mies kucyki nosiłaJa pieeernicze !!!!! Jakie włosy !!!!!!! Czegoś takiego jeszcze nie widziałam
Kufa nie mamz opowieści słyszałam, że migdały pomagają na zgagę.
No mała Kim Kardashian ty musisz ją do jakiś reklam wkręcić !!! Co za kolor !!!Noo a jak sie kolor zmienił, teraz to ma jak farbowane pasemka ale cudne ma, juz do polowy pleckow. A jak sie urodzila, to miala mega gęste, az jej zdjecia w szpitalu robili. No i ani jeden wlosek sie nie wytarł, na 5 mies kucyki nosiła
dlatego wlasnie sie smialam, ale to jedyna ciaza ze zgaga i refluksem, reszta dzieci to łysolki, ale tez z innego taty. Moj sie urodził z grzywką w oczachMoja ma liche włoski a ma 2.5roku.. Zgagę miałam w ciąży że ho ho
Weszłam na stronę suwaczki.comJak????
Ja w poprzednich ciążach migdały miałam wszędzie w torebkach,w kieszeniach,w schowkach w samochodach,szafce nocnej no wszędzie gdzie się dało bo mnie nawet w nocy dawała popalićKufa nie mam