reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Oczywiście jestem tego samego zdania :) ja nirmalnie jem wszystko w ramach rozsądku:) fryzjer paznokcie i wszystko robie jak robiłam :)
Ja tak samo, uzywam takze roznych kosmetykow, dzis malowalam kuchnie bo to lubie, ogolnie zyje normalnie, jedynie nie skacze,nie biegam i tyle 😊
No i super 😊 Ja jestem pierwszy raz w ciąży i potem czytam te internety i pierwsza myśl kto powiedział ze ciąża to super stan jak mase rzeczy wg internetow jeść nie można. A jakby nie bylo 9 miesięcy to dużo czasu.
Dziewczyny a jak to jest z tym malowanie paznokci? Zwykłymi lakierami można tak? A hybrydy, bo zawsze sobie sama robie?
A co by sie mialo stac po pomalowaniu paznokci? Nic nigdy na ten temat nie slyszalam...

reklama
Ja przy synu miałam ooookrooopną zgagę a mówi się że to niby włosy rosną. Dlatego jak po cc wybudzili mnie z narkozy i bełkotała to mąż mi mówił że pierwsze co do lekarza powiedziałam : panie doktorze czy mój syn ma owłosione jajka?
Chodziło mi o to czy kudłaty (przez tą zgagę) i czy faktycznie chłopiec 😂😂😂

Ja przy synu miałam ooookrooopną zgagę a mówi się że to niby włosy rosną. Dlatego jak po cc wybudzili mnie z narkozy i bełkotała to mąż mi mówił że pierwsze co do lekarza powiedziałam : panie doktorze czy mój syn ma owłosione jajka?
Hyhyhyhyhy tak się zaśmiałam że aż córa się spojrzała 😂😂😂😂😂😂😂😂

Ja nigdy w życiu zgagi nie miałam, a Bobas owłosiony się urodził :)
Ale miałam jakaś obsesje, żeby tylko łysy nie był po urodzeniu, że jak go zobaczyłam to krzyczałam do męża „patrz, ma włosy, ma włosy!” a położna na to „a co, miał nie mieć?” [emoji23]

Ja w zabobony nie wierze, ale mialam refluks ze zgaga i efekt ponizej 🤣 pierwsza fotka jak miala 2 mies i druga 2 lata czyli teraz 🥰

20210130_204349.jpg

20210130_204413.jpg

reklama
Do góry