reklama
E
Ewka34
Gość
Mam tak samo chociaż mdlosci jeszcze zostałyU mnie to samo . Brzuch wywaliło jakbym już w 4 miesiącu była [emoji85] apetyt mi ostatnio wrócił i aż się boje ile przytyje hehe
m.am
Fanka BB :)
A robiłaś o tej samej godzinie ?Moja beta 603 i sama nie wiem, kalkulator pokazuje ze Ok, ale zwolnił jej przyrost.
Tak.A robiłaś o tej samej godzinie ?
pierwsza 22.01 - 15,01
druga 25.01 - 141
trzecia 27.01 - 317
Czwarta 29.01 - 603
Mimimka89
Co Lekarz to inne zalecenia... Przestraszyłam się trochę bo pki co biorę tylko pregne plus wcześniej nic nie bralam. Ech ciągle ta niewiedza...Mi ginekolog zalecił od początku ciąży a nawet przed staraniem bo ma dobry sklad i nic nie zaszkodzi
m.am
Wydaje mi się, że raczej nie masz się czym martwić[emoji846]Tak.
pierwsza 22.01 - 15,01
druga 25.01 - 141
trzecia 27.01 - 317
Czwarta 29.01 - 603
nowafalaa
Nie ma się co stresować, jeśli chcesz mozesz brać sam kwas foliowy a na wizycie zapytasz czy i jakie powinnaś brać witaminyCo Lekarz to inne zalecenia... Przestraszyłam się trochę bo pki co biorę tylko pregne plus wcześniej nic nie bralam. Ech ciągle ta niewiedza...
DziękujeWydaje mi się, że raczej nie masz się czym martwić[emoji846]
U
użytkownik lu
Gość
Oj tak, ja tez jeszcze nie, a patrze na legginsy bo ten najwiekszy bebzol bedzie jednak w ciepłe miesiace (o zgrozo) i jakies koszulki, sukienki letnie,bo ja mam wszystkie obcisłeTeż lubię vinted ja szukam luźniejszych legginsów na brzuch bo już wzdęcia się zaczęły i wszystko mnie ciśnie . Aż się boję później co to będzie jak brzuchol urośnie. Niby są te spodnie ciążowe (chciałabym jeansy) ale jakos sobie jeszcze nie wyobrażam w takich
reklama
U
użytkownik lu
Gość
Otoz to, w poprzedniej ciazy jezdzilam na basen i sie opalałam, wiadomo, nie caly dzien i nie ciagle na sloncu, bo to chodzi o zaslabniecie z gorąca, ale brzucha zakrywac nie trzeba chyba ze ktos mysli, ze dzieki temu urodzi sie murzynekPrzewraca się w główce wymyśla się takie historie i już nie wiadomo w co wierzyć