reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Co więcej większość specjalistów podkreśla, ze nawet w przypadku zagrożenia życia matki, lekarze mogą odmawiać aborcji w obawie przed karą.
Trzeba mieć tylko nadzieje, że żadnej z nas to tutaj nie dotknie osobiście, bo nawet wyjazd zagranice jest w tej chwili utrudniony.

Dotknie to tylko te kobiety których nie stać na organizacje wyjazdu lub nie maja takiej możliwości - oczywiście, ze uderzy to w osoby o niskim dochodzie czy nawet średnim.

Mnie przeraża jedno w związku z tymi ograniczeniami odnośnie aborcji. Niestety wydaje mi się że poniesie to za sobą problemy psychiczne wielu kobiet...

Oczywiście, kobiety po poronieniu są zostawiane same sobie, a co dopiero w takiej sytuacji. Straszne czasy... jestem tym oburzona :(

reklama
Dziewczyny, padłam psychicznie... Siedzę i wyję... 6 letni syn koleżanki właśnie został zdiagnozowany i jest skazany na śmierć. Nie wyobrażam sobie takiej tragedii, nie mogę się uspokoić...
Boże, moja babcia zmarła w wieku 94 lat. Pochowała syna i wnuka. Zawsze powtarzała że najgorsze to patrzeć na chorobę i śmierć własnego dziecka.... A można wiedzieć co zdiagnozowano? Może jednak jest jakaś nadzieja....

Ja tak miałem z tabletkami anty. Jak kilka lat temu chciałam je wziąć tabletki anty. I lekarka przepisała mi takie jakie miała plakaty na korytarzu.. tj. cała przychodnia była w ulotkach, naklejkach i innych reklamach tej firmy. Pamiętam, ze też bardzo mnie to zniechecilo..
Powiem wam ze ta moja lekarka wczoraj mi zalecił jakieś suplementy brać z konkretnej firmy jej karta ciążowa ma też reklamę tych suplementów i dostałam próbki kosmetyków na rozstępy które u niej można zamówić. oczywiście kosmetyki jak na moje oko drogie. Nie nie podoba taka reklama. zastanawiam się czy przesadzam czy ja dobrego lekarza wybrałam.

reklama
Do góry