nastepnawkolejce
Fanka BB :)
Ja 11.30 jutroCzekamy na zdjęcia z dzisiejszych wizyt i na same dobre informacje ))
Kto ma jutro wizytę i o której??
Ja na 14.20 ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 11.30 jutroCzekamy na zdjęcia z dzisiejszych wizyt i na same dobre informacje ))
Ja na 14.20 ❤
18:30Czekamy na zdjęcia z dzisiejszych wizyt i na same dobre informacje ))
Ja na 14.20 [emoji173]
Dziękuję [emoji3531]Może pomożeZwolnienie lekarskie po urlopie wychowawczym – jak wyliczyć wynagrodzenie chorobowe? - Praktyczne szkolenia przez internet
Zwolnienie lekarskie po urlopie wychowawczym - jak ustalić podstawę do wynagrodzenia chorobowego dla zwolnienia lekarskiego po urlopie wychowawczym?spd2.pl
Ojej [emoji7]aż się rozczuliłam . Jaki człowieczek mały [emoji3059] gratulacje [emoji846][emoji846]Melduję się po wizycie i witamy się z 1,6cm Maluchem [emoji7][emoji3590]
Ale pieknie widać. Normalnie już kształty małego człowieka. Dobry sprzęt musi mieć twój lekarz. Gratuluję. Teraz już napewno wszytko będzie dobrze. Niech rośnie zdrowo maluszek.Melduję się po wizycie i witamy się z 1,6cm Maluchem
Oh jakie wspaniałe zdjęcie rosnijcie zdrowoMelduję się po wizycie i witamy się z 1,6cm Maluchem