O wow! 10 tydzień? Na kiedy masz termin? To chyba jeszcze sierpnień?Też myślałam że mnie to nie dotyczy od czwartku biorę leki ale Gin bardziej tak zapobiegawczo przepisała bo wcześniej nie miałam żadnych plamień. Dzisiaj zaczynam 10 tydzień, a tu taka niemiła niespodzianka
reklama
Marcelina007
Fanka BB :)
Ja sobie czasem pozwalam na colę zero, niby bez cukru ale zawiera aspartan. Ale nie ma to jak gaz na mulący żołądekJa dodatkowo poza częstymi, małymi posiłkami, piję colę - normalnie pisałam tylko wodę, ale teraz wszystko mi stoi w żołądku, dwa łyki coli przynoszą ukojenie - tylko trzeba uważać, bo to bomba kaloryczna.
Kassiu
Super że wszystko ok jaka twoja Fasolka maluśka mój Fasol miał już dzisiaj 2,15cm niewiarygodne jak one szybko rosnąZ wrażenia nie dodałam zdjęcia!
Kassiu
Taaaak... Dzisiaj 9t1d, termin 30 sierpień ale zanim poszłam do gina, aplikacja wyznaczyła mi na 3 września i już zaczęłam czytać ten wątek i nie chciałam się przenosićO wow! 10 tydzień? Na kiedy masz termin? To chyba jeszcze sierpnień?
Ja właśnie mam termin na 02.09 z USG a z OM na 01.09 - zgadza sie aplikacja z lekarzemTaaaak... Dzisiaj 9t1d, termin 30 sierpień ale zanim poszłam do gina, aplikacja wyznaczyła mi na 3 września i już zaczęłam czytać ten wątek i nie chciałam się przenosić
Rogata1298
Dziewczyny a jak to jest z imbirem w ciąży? Można czy nie? myślałam żeby dodawać do herbaty chociaż bo mdłości trzymają mnie prawie cały dzień
No. W Prenatal Uno jest imbir który ma niby pomagać na mdłości. Więc pewnie w rozsądnej dawce jest dozwolonyDziewczyny a jak to jest z imbirem w ciąży? Można czy nie? myślałam żeby dodawać do herbaty chociaż bo mdłości trzymają mnie prawie cały dzień
reklama
Kassiu
U mnie już też jakoś nie ogarniałam tych ciążowych aplikacji na początkuJa właśnie mam termin na 02.09 z USG a z OM na 01.09 - zgadza sie aplikacja z lekarzem