A tak, to swoją drogą. Już mówi, że nie lubi go, nie będzie się dzieliła itdMoja jest strasznie zazdrosna
reklama
m.am
Fanka BB :)
Też miałam[emoji85]to było straszne. Cycki miałam większe niż Pamela Anderson , aż zgięta w pół chodziłamOjjjj też miałam , nie chce wspominać brrr okłady z kapusty pomogły
Ból okropny. Gorszy niż rekonwalescencja po cc
Marcelina007
Tak, cycki dwarde jak skała , gorące....a ból ... laktator chodził non stopJa wtedy gorączkę mialam na granicy przezywalnosci prawie, po ponad 40 stopni, a że bylo to w malej miescinie gdzie jedynie wieczorynka działała, to na szybko zastrzyk z pyralginy na zbicie temperatury i już o wlasnych siłach wracalam do domu. Ale cyce mialam twarde i pękate przez kilka dni jeszcze, a mleko się lało nawet jak młoda nie ssała [emoji1787]
Aga spokojnie, ja dzisiaj po odkurzaniu podobnie. Wszystko jest dobrze ❤Od popołudnia mam jakieś cmienie w podbrzuszu juz zaczynam wymyślać scenariusze [emoji87]
pasazerka12
Ja to się boje ze przytyje strasznie dużo i będę wyglądać okropnie i będę mieć depresje zaczęłam
Odżywiać się mega zdrowo i ćwiczy 4x w tygodniu wiec mam nadzieje ze będzie okey
Odżywiać się mega zdrowo i ćwiczy 4x w tygodniu wiec mam nadzieje ze będzie okey
E
Ewka34
Gość
Jery objadłam sie jak świnka.. Zjadłam całą puszkę fasoli czerwonej do tego chleb z serem pleśniowym ,mleko i wodę gazowana i to w przeciągu kilku minut Aaa i czekolady mlecznej trochę kostek
pasazerka12
Noo mamy super dziewczyny tutaj każda chce sobie pomoc ze szczerego serca tez bym chcialaChciałam Wam dziewczyny powiedzieć, że fajna ekipa jest na tym wątku, bo jak popatrzyłam co piszą osoby podczytujące ... straszne i zawistne są czasem kobiety. Marzy mi się wątek zamknięty...
Wątek zamknięty kto jest za ?
PaulinaMalina91
Dziewczyny,czy wy suplementujecie żelazo?
reklama
pasazerka12
Ja nie ja tylko kwas foliowy i magne b6Dziewczyny,czy wy suplementujecie żelazo?