reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Ja wtedy gorączkę mialam na granicy przezywalnosci prawie, po ponad 40 stopni, a że bylo to w malej miescinie gdzie jedynie wieczorynka działała, to na szybko zastrzyk z pyralginy na zbicie temperatury i już o wlasnych siłach wracalam do domu. Ale cyce mialam twarde i pękate przez kilka dni jeszcze, a mleko się lało nawet jak młoda nie ssała [emoji1787]
Tak, cycki dwarde jak skała , gorące....a ból ... laktator chodził non stop

Ja to się boje ze przytyje strasznie dużo i będę wyglądać okropnie i będę mieć depresje 😭zaczęłam
Odżywiać się mega zdrowo i ćwiczy 4x w tygodniu wiec mam nadzieje ze będzie okey :)

Chciałam Wam dziewczyny powiedzieć, że fajna ekipa jest na tym wątku, bo jak popatrzyłam co piszą osoby podczytujące ... straszne i zawistne są czasem kobiety. Marzy mi się wątek zamknięty...
Noo mamy super dziewczyny tutaj :) każda chce sobie pomoc ze szczerego serca :) tez bym chciala
Wątek zamknięty :)kto jest za ?

reklama
Do góry