U
użytkownik lu
Gość
Jaaaaaa!Noo mamy super dziewczyny tutaj każda chce sobie pomoc ze szczerego serca tez bym chciala
Wątek zamknięty kto jest za ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaaaaaa!Noo mamy super dziewczyny tutaj każda chce sobie pomoc ze szczerego serca tez bym chciala
Dziewczyny,czy wy suplementujecie żelazo?
Ja mam żelazo w witaminach dla 1trymestru ciążyDziewczyny,czy wy suplementujecie żelazo?
A piszą coś?Chciałam Wam dziewczyny powiedzieć, że fajna ekipa jest na tym wątku, bo jak popatrzyłam co piszą osoby podczytujące ... straszne i zawistne są czasem kobiety. Marzy mi się wątek zamknięty...
Chciałam Wam dziewczyny powiedzieć, że fajna ekipa jest na tym wątku, bo jak popatrzyłam co piszą osoby podczytujące ... straszne i zawistne są czasem kobiety. Marzy mi się wątek zamknięty...
Już niedługo ma być podobno. Kojarzę, że jak dołączałam to bylam mowa o zamknietym za dwa tygodnie albo jak wszystkie po piereszych wizytach będziemy. A ekipa, to się zgadzam że fajna :-) szczerze, to nie sądzilam, że na forum bede tyle siedzieć :-) ale w kupie raźniej. Teraz pierwsze wozyty, potem po kolei prenatalne, pierwsze ruchy, poznanie płci, no a na końcu marudzenie, jak to nam ciężko i że już byśmy najchętniej urodziły [emoji1787][emoji1787][emoji23]Chciałam Wam dziewczyny powiedzieć, że fajna ekipa jest na tym wątku, bo jak popatrzyłam co piszą osoby podczytujące ... straszne i zawistne są czasem kobiety. Marzy mi się wątek zamknięty...
Ja dzisiaj znowu cos podjadam, godzina nie minela po obiedzie (pomidorowa, po ktorej trzymala mnie sytość zawsze do wieczora), a już wilczy apetyt kurka [emoji85] zjadlam bananka maczanego w maśle orzechowym [emoji85]Ja to się boje ze przytyje strasznie dużo i będę wyglądać okropnie i będę mieć depresje [emoji24]zaczęłam
Odżywiać się mega zdrowo i ćwiczy 4x w tygodniu wiec mam nadzieje ze będzie okey
Ja teżJa nie ja tylko kwas foliowy i magne b6
Ja też jestem za zamkniętym, ale chyba ma być jakoś niedługo właśnie ja Wam powiem szczerze, że w pierwszej ciąży za późno odkryłam wątek lipcowek, bardziej podczytywalam, później już był zamknięty i tak jakoś uciekło mi to. Dlatego teraz szybko załapałam i fajnie Was mieć za wsparcieNoo mamy super dziewczyny tutaj każda chce sobie pomoc ze szczerego serca tez bym chciala
Dziekuje. Tym razem.jestem mimo wszystko.dziwnie spokojna. W tych dwóch poronieniach cały czas czułam że coś nie tak. Mam nadzieję że to dobry znak[emoji123]Aga spokojnie, ja dzisiaj po odkurzaniu podobnie. Wszystko jest dobrze [emoji173]