reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Dziewczyny!! Przynoszę głównie dobre wieści . Dziecku bije serduszko [emoji7][emoji846] i to jest najważniejsze!! Wiemy skąd prawdopodobnie wystąpiły krwawienia. Mam coś w rodzaju krwiaka pod pęcherzykiem ciążowym
Dziękuję za wsparcie [emoji3531]
Jak dobrze być na tej grupie [emoji846][emoji846]
ale świetnie czytać takie pozytywne wieści! :)))))))))))

reklama
Podobno na śniadanie nie, bo jest duży wyrzut o poranku :) banana odstawiłam, a uwielbiam :(
Rano jest najwyższy cukier, bo wszystkie hormony mają wyrzut (to one nas budzą) i podnoszą poziom cukru. Dlatego na śniadania powinno się jeść bialkowo-tłuszczowe. Ja od sierpnia jestem na diecie z niskim ig (schudłam 13 kg) i naprawdę ona super działa. Ale ja np. po takim śniadaniu nie mogłam się skupić i miałam modyfikacje i jednak jadłam węglowodany na śniadanie. Często owsianki z owocami z niskim ig (na mleku roślinnym, z orzechami itd).

No hej! [emoji3059] miło cię tu widzieć, dodatkowe wsparcie zawsze się przyda. Jak twoje samopoczucie? Ja oprócz tego że mogłabym non stop spać, czuję się całkiem spoko [emoji846]
Witam 'starą' koleżankę;) widzę idziemy łeb w łeb, ma czerwcowych urodziliśmy dzień po dniu, teraz na tym samym okresie, ja dziś mam 5+3;)

Rano jest najwyższy cukier, bo wszystkie hormony mają wyrzut (to one nas budzą) i podnoszą poziom cukru. Dlatego na śniadania powinno się jeść bialkowo-tłuszczowe. Ja od sierpnia jestem na diecie z niskim ig (schudłam 13 kg) i naprawdę ona super działa. Ale ja np. po takim śniadaniu nie mogłam się skupić i miałam modyfikacje i jednak jadłam węglowodany na śniadanie. Często owsianki z owocami z niskim ig (na mleku roślinnym, z orzechami itd).
No też właśnie jestem ciekawa wizyty :) wszystko spisuję w fitatu, przeanalizujemy :) też schudłam 13kg, witaj w klubie! :D

No też właśnie jestem ciekawa wizyty :) wszystko spisuję w fitatu, przeanalizujemy :) też schudłam 13kg, witaj w klubie! :D
Zazdro tych diet, serio...ja mam taka przemiane materii, ze jak nie zjem konkretnie to 2 kg mniej 🤐 staram sie jesc zdrowo, ale musi byc konkretnie. 4 ciaze za mna, 35 lat na karku a wygladam jak fit nastolatka 😆 a jem duuuzo... sa tego plusy i minusy, niestety.

Dziewczyny!! Przynoszę głównie dobre wieści . Dziecku bije serduszko [emoji7][emoji846] i to jest najważniejsze!! Wiemy skąd prawdopodobnie wystąpiły krwawienia. Mam coś w rodzaju krwiaka pod pęcherzykiem ciążowym
Dziękuję za wsparcie [emoji3531]
Jak dobrze być na tej grupie [emoji846][emoji846]

Super kochana ! Mega dobra informacja ❤️❤️ Który to tydzień ?? ❤️

14stycznia bobo miało 3.5 mam a dziś już 12;) dostałam skierowanie na badania prenatalne lekarz mówil.ze powinnam mieć bezpłatne z racji poronienia i wieku32 ale zobaczymy

reklama
Do góry