reklama
U
użytkownik lu
Gość
W sumie my wrzesniowki,ale witamy serdecznieWitam Was, chyba dołącze do Was ost. miesiączka 28.12, 22.01 pozytyw. test ciążowy i beta 15,1, dziś powtórzyłam betę. Jeżeli wszystko się potwierdzi i uda to według aplikacji termin na 02.10
U
użytkownik lu
Gość
A ktory wtedy bedziesz miala tydzien?ja wlasnie mysle jak sie zapisac aby dobrze bylo...chcialabym tak na ostatni dzwonek jak w poprzedniej, aby moze juz plec zobaczycHej Dziewczyny u mnie przez weekend cisza bo świętowałam 30 urodziny przyjaciółki, trzeba korzystać z imprez bo później będzie można tylko pomarzyć Właśnie dzwoniłam umówić się na prenatalne mam na 24 lutego na 7 rano brrrr chyba z 10 budzików trzeba będzie ustawić mdłości mi odpuściły, czasem czuje niewielkie np teraz nad śniadaniem no, ale jem jakoś trzeba mieć siłę w pracy
helloitsmeanna
Fanka BB :)
Zazdroszczę Wam... ja wcale nie mam apetytu. A z tą cukrzycą ciążową i mierzeniem cukru, to już w ogóle dramat...
Ja dzisiaj się postaram umówić do diabetolog i tez będę mierzyć ciekawa jestem czy faktycznie jest tak źle
przyczajona49
.
Ostatnia edycja:
jjm86
to bardzo szybko Ci się udało! Myślę, że tak około 14 tc?A ktory wtedy bedziesz miala tydzien?ja wlasnie mysle jak sie zapisac aby dobrze bylo...chcialabym tak na ostatni dzwonek jak w poprzedniej, aby moze juz plec zobaczyc
jjm86
Mierzę na czczo, 1h po śniadaniu, 1h po obiedzie, 1h po kolacja, o 23 i o 4 rano... także jest wesoło na razie wszystko jest dobrze, póki trzymam dietę, ale myślę, że w zaawansowanej ciąży i tak insulina pójdzie w ruch. Hehe, ale jedzenie posiłku o 23 to dla mnie kosmos (jem śpiąc )Ja dzisiaj się postaram umówić do diabetolog i tez będę mierzyć ciekawa jestem czy faktycznie jest tak źle
U
użytkownik lu
Gość
No max jest chyba 13+6, do tego tyg trzeba zrobic. Ja wlasnie mialam 13+4 i mialam potwierdzenie dziewczynki na 99 procto bardzo szybko Ci się udało! Myślę, że tak około 14 tc?
reklama
Agnieszka19m
Boże dostałam zadyszki od gadania przez telefon. Mama się pewnie zastanawia co ja taka zdyszana [emoji2356][emoji1745][emoji38]