reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Oczywiście :) u mnie córa się szybko nauczyła bo chciała i teraz jak coś to zmienia jej pieluchę bez problemu ;) poza tym jest odpowiedzialna i nie raz na chwilę jej zostawiamy małą [emoji854] tylko zapowiedziała że jak będzie chłopak to mu pieluchy nie zmieni a ja że co siusiaka sie wstydzisz? [emoji23][emoji23][emoji23]
Hahahaha moja mi powiedziała jakiś czas temu, że jak będzie dziewczynka to będzie pryz wszystkim pomagała, ale jak chłopak to nie bedzie pomagala w myciu czy pieluchowaniu [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Hej dziewczyny, a jak to jest z tymi herbatami w ciąży bo różne informacje widzę😅 np ja lubię elgrey, czy też jest niewskazana? Nie wiem co mam pic bo bardzo lubię herbaty 😅 zielonej też nie wolno podobno, piję też soki, wodę i słaba kawę.
Mi
Lekarz powiedział ze mam wszytsko jeść i pic i nie słuchać głupot ze czegoś nie wolno:) jedynie surowe rzeczy średnica. Takto wszytsko ;)

Dziewczyny, które maja plamienia, czy lekarze sprawdzali wam podczas badania czy macie jakieś krwiaczki czy nadżerki? U mnie było czysto, z dzieckiem wszystko okej i pojawiło się brązowe plamienie.
Przed chwila na papierze pojawiła się mała smuga, cierpliwie czekam do środy, zastanawiam się tylko skąd może się to brać 🧐 czy coś lekarze Wam mówili? Biorę duphaston 2x dziennie.
Ja miałam 2 razy, pierwszy raz krwawienie ale od razu ustąpiło wyladowalam na IP wszystko wyszło dobrze, ale mam nadżerke więc podejrzenie od razu padło ze od tego, teraz w sobotę znow krwawienie 2razy mocniejsze ale chwile a pozniej brazowe uplawy az do teraz ale już mniej.. Jutro wizyta u gina zobaczymy
8tc

Czy któraś z Was zmaga się z bólem w krzyżu? Wczoraj byłam na bardzo długim spacerze, dzisiaj raptem 3 km, a tak boli :(
Ja tez większość czasu jestem w domu, bo mamy pełnoprawny lockdown :/
Mam ten sam problem. Prawie od 5 tc mi ten ból towarzyszy, najpierw był ból w krzyżu później dołączył ból bioder i tak się utrzymuje niekiedy jest mniejszy ale nasila się przy siedzeniu.

Ja Was dzisiaj tak pół na pół podczytuje, bo zaraz zejdę chyba. Mąż w pracy, pojechałam do teściów, to Małą wzięli na dwór, zajmowali się nią. Ledwo miskę rosołu zjadłam, tak muli. Najgorsze są jednak zawroty głowy, słabo, nogi z waty :(
Która jeszcze we wtorek wizytę ma? 🥰

reklama
Dziewczyny, bo tak Was podczytuje... Ale z objawów u Was nie widzę by był ból jak na okres. Trzyma mnie tak naprawdę jeszcze przed zrobieniem testu, teraz mija ponad tydzień i boli czasem mniej czasem bardziej... Ktoś z Was też tak ma?
Ja odczuwałam jakiś czas po owulacji bóle i kłucia jajników prawie codziennie a gdy już minął termin miesiączki i test pozytywny to czasem czuje raz dziennie chwilę a czasem cały dzień nic albo wieczorami odczuwam lekkie bole. Wychodzi ze jutro 6 tc ale może dopiero się zaczną bóle i objawy..

Do góry