reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

U mnie było bardzo podobnie [emoji45] dlatego bardzo czekam na to serducho. Ulzy mi chociaż trochę jak zobaczę, że bije
U mnie w pierwszej ciąży nic się nie rozwinęło - puste jajo, a teraz jak usłyszałam serducho to ciagle stresuje się czy na kolejnej wizycie nadal będzie biło 🙈 jak tak będzie co wizytę to zwariować idzie 🤨
Jeszcze trochę i wyląduje ale w psychiatryku bo u gina to raz w tygodniu srednio jestem
Tez wychodzi na to ze jestem raz w tygodniu u lekarza, dwóch tygodni to chyba bym nie wytrzymała psychicznie.
Szczególnie ze mam plamienia ...

reklama
U mnie w pierwszej ciąży nic się nie rozwinęło - puste jajo, a teraz jak usłyszałam serducho to ciagle stresuje się czy na kolejnej wizycie nadal będzie biło 🙈 jak tak będzie co wizytę to zwariować idzie 🤨

Tez wychodzi na to ze jestem raz w tygodniu u lekarza, dwóch tygodni to chyba bym nie wytrzymała psychicznie.
Szczególnie ze mam plamienia ...
No, teraz będzie tak jak mówisz :) serduszko - ulga, kolejna wizyta, czy bije nadal, później pierwsze prenatalne, później wizyty kontrolne, II prenatalne chyba najważniejsze i cały czas stres :D

Zjadlam jajka w majonezie i do tego pomidory....i teraz siedze napchana 🤐
Musze koniecznie zbastowac tym jedzeniem, bo cos czuje, ze tym razem to nie bedzie fit ciąża 😆
Wiecie co, tak caly czas mowie, ze zero stresu,ale musze jeszcze czekac do 3 lutego aby zobaczyć serduszko.... chcialabym już byc spokojna.

Wstydnisie jedne [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ale za to jak w wydarzeniach czy jakimś innym programie informacyjnym się słowo seks, to od rqzu cała czerwona na gębie i wykazuje nagle zainteresowanie [emoji23][emoji23] no ale niestety, to ten wiek że pewnw tematy zaczynają ją ciekawić [emoji23]

My powiedzieliśmy do starszej że w sumie siostra moze być jej córka i tak będziemy wmawiać jej znajomym że to jej dziecko ale my je wychowujemy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
O wy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] aż się poplułam herbatą teraz

reklama
Zjadlam jajka w majonezie i do tego pomidory....i teraz siedze napchana 🤐
Musze koniecznie zbastowac tym jedzeniem, bo cos czuje, ze tym razem to nie bedzie fit ciąża 😆
Wiecie co, tak caly czas mowie, ze zero stresu,ale musze jeszcze czekac do 3 lutego aby zobaczyć serduszko.... chcialabym już byc spokojna.
A ja mam ochotę na śledzie w occie 🤔🤔🤔😂😂😂

Do góry