reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

W ogóle mam taki plan odżywiać się zdrowo żeby nie przytyć ! Bo nie dość ze nie schudłam jak chciałam przed ciąża to teraz jest lipa i nie moge Przytyć !wracam na treningi, lekarz mi pozwolił :) mówił tylko żeby jakiś skakanek nie było i spięć brzucha :) ale ogólnie śmiało nawet mówi ze mam cwiczyc :)
Też trenowałam przed ciążą- dość ciężkie interwały. Teraz bym sie chyba bała ,no chyba że jakieś lekkie ćwiczenia ale za zgodą lekarza [emoji16]

reklama
Kurcze wysoką ta beta.. Do końca się nie znam ale jakoś mi nie pasuje do ciąży biochemicznej. Może idź do innego lekarza na USG?
Ale z tego co ja zrozumialam, to wszystko jest ok,tylko na usg jeszcze nic nie widac,ale to bardzo wczesna ciaza, wiec w sumie nie dziwne 😊

Ale z tego co ja zrozumialam, to wszystko jest ok,tylko na usg jeszcze nic nie widac,ale to bardzo wczesna ciaza, wiec w sumie nie dziwne [emoji4]
Chodziło mi bardziej o to , że czasem inny lekarz może dostrzec coś czego nie widzi poprzedni [emoji846] może np dysponować lepszym sprzętem lub mieć zwyczajnie lepsze oko

reklama
Do góry