reklama
An-Dzia
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, żeby tym razem już był zarodek. Wiem, że najgorsze teraz to czekanie. Trzymaj się i bądź dobrej myśli.We wtorek lekarz kazał mi powtórzyć jeszcze betę a w środę mam wizytę
Witam i gratuluję. Mi też aplikacja pokazuje termin na 25 wrześniawitam się nieśmiało z Wami, według kalendarzyka termin na 26 września, dziś 34dc także dopiero co dziś test wyszedl pozytywny, mam nadzieję że zostanę na dłużej pozdrawiam wszystkie fasolki Zobacz załącznik 1230177
nowafalaa
Witam i gratuluję. Mi też aplikacja pokazuje termin na 25 września jedna
Również gratulujęMi jedna 25 inna 26. A powiedz mi czy miałaś jakieś przeczucia ze to ciąża czy zaskoczenie? To mój pierwszy cykl starań i się udałopierwsza strata w 2018roku niemalże chwilę po spodziewanej @.Witam i gratuluję. Mi też aplikacja pokazuje termin na 25 września
pasazerka12
Przepraszam ze tak późno odpisuje dziewczyny ale ciagle coś, jak nie zakupy to robiłam obiadek z bratem i ciagle coś@pasazerka12 jak wizyta?
A wizyta super ! Wszytsko jest jak najbardziej okey nawet słyszałam mega słabe bicie serduszka ale to jeszcze za wcześnie wstawiam zdjęcie
Załączniki
pasazerka12
Ja mam to samogdyby nie to ze musiałam robić to bym leżała i leżałaHej dziewczyny, ja mam dzisiaj mega lenia. Nie zrobiłam totalnie nic oprócz puszczenia jednego prania. przeleżałam pól dnia, a najchętniej przespałabym cały. Na obiad pierogi ze szpinakiem na wynos (wczoraj był kebab) więc z głowy gotowanie chociaż marzy mi się taki soczysty devalay z maselkiem smażony na głębokim tłuszczu..
pasazerka12
W ogóle mam taki plan odżywiać się zdrowo żeby nie przytyć ! Bo nie dość ze nie schudłam jak chciałam przed ciąża to teraz jest lipa i nie moge Przytyć !wracam na treningi, lekarz mi pozwolił mówił tylko żeby jakiś skakanek nie było i spięć brzucha ale ogólnie śmiało nawet mówi ze mam cwiczyc
pasazerka12
Nooo dokładnie najgorsze jest to czekanie ale musisz dać radę !!!pozniej wizyta Ci wynagrodzi toTrzymam kciuki, żeby tym razem już był zarodek. Wiem, że najgorsze teraz to czekanie. Trzymaj się i bądź dobrej myśli.
Słoneczko świeci
Zawsze mogłam jeść wszystko bez mięsa, dziś mąż zrobił mi obiad bez mięsa i poczułam się jak on gdy do mnie mówił: a gdzie mięso? Mam straszną ochotę na mięso jak nigdy!
reklama