helloitsmeanna
Fanka BB :)
ja za 100szt Euthyroxu 25 zapłaciłam 8.16Ale Euthyrox jakieś grosze kosztuje, chyba 15 zł za 50 tabletek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja za 100szt Euthyroxu 25 zapłaciłam 8.16Ale Euthyrox jakieś grosze kosztuje, chyba 15 zł za 50 tabletek.
Dostałam wynik, ale buu niestety wynik to <0,5 beta hcg także nici no ale dziwią mnie te testy jak dla mnie pozytywneSuper! Czekamy w takim razie
Aaa i jeszcze dodam że ja z tych małomównych i raczej mało co będę się wypowiadać ale trzymam za was kciuki [emoji123][emoji847]Cześć przyszłe mamusie, [emoji11]bardzo powoli się z wami witam. [emoji16]Wczoraj byłam u ginekologa żeby zrobił rutynowe badanie cytologi bo w zeszłym miesiącu poroniłam a tu taka niespodzianka. Z ostatniej miesiączki termin mam na 29 wrzesień. (Czyli teraz mam 4+2)Badanie hcg mam zrobić za tydzień i jeśli będzie powyżej 1000 mam się szybko zgłosić a jeśli niżej to najbliższy termin czyli albo 10 luty albo 17 bo ten lekarz przyjeżdża do mojej małej mieściny 2 razy w miesiącu ale on jest na tyle spoko że myślę do niego dojeżdżać 60km [emoji57] nie wytrzymam tyle czekać na badanie i chyba w poniedziałek polecę hehe[emoji38] Z objawów to najgorzej mam rano a potem jest w miarę spoko.
gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom i mam nadzieję że zostanę z wami na całe nudne 9 miesięcy hehe. [emoji7]Zobacz załącznik 1230164
Pozdrawiam, że się tak zagielas prawdopodobnie, powodem że maleństwo nie umiało poprawnie ssać było wędzidełko- dlatego od razu po porodzie powinno to być sprawdzane. Jeszcze za mało się o tym mówi, ja przy córce walczyłam żeby tylko z piersi jadła, przez lenistwo bo ile można od odciągać i myć te sprzęty, na pierwszej wizycie patronazowej położnej okazało się że córka ma ona wędzidełka skrócone. Po podcięciu ssie pierś do dziś i łatwiej i bezboleśnieNo już przy dwójce dzieci raczej by było ciężko tak karmić bo to jednak czasochłonne. Ogólnie mam nadzieję, że tym razem uda się prosto z dystrybutora [emoji23] ale to są problemy na późniejszy czas...
Póki co myślę tylko o tym , żeby było wszystko ok . Fajnie by było żeby już ten 12 tc nam minął .
Mam nadzieję, że szybko zleci i każda z nas będzie czuła się chociaż trochę bezpieczniej.
Tez tak mialam.po stosunku, wszystko jest teraz bardzo ukrwione..Mój z kolei boi się moich plamien a dwa razy delikatnie zaplamiłam akurat dzień po numerku,raz kawa z mlekiem raz różowo ja myślę że to delikatna śluzówka więc pewnie otarcie
Widocznie taki typ troskliwy. To mój wręcz przeciwnie. Teraz się cieszy, że można bez gumki, bo cytuje: "już bardziej w ciąży nie będe". A w poprzednich ciążach miałam wrażenie, że wręcz kręcą go te kształty, większy biust itd. Mi tam się jakoś bardziej nie chce, no i z tyłu głowy mam myśl, że jednak trzeba bardziej uważać, niż zwykle.A no co do tych plamień to nie ma się co dziwić,że się boi. Ja to mam wrażenie , że w ciąży jestem dla męża aseksualna [emoji16]on ciągle z tyłu głowy ma myśl, że przecież tam jest mały człowiek i nie chce nic robić. W poprzedniej ciąży było to samo ..
Super. Jak na razie wygląda wzorowo. Oby tak dalej.Hej dziewczyny beta wzrasta! Wynik dwa dni temu 14,4 dziś 44,6 po 44 h bo nie miałam możliwości zrobione po 48
Na biochemiczną chyba za wysoka. Spróbuj jeszcze raz usg zrobić. Może już coś się pojawiło. kiedy masz następną wizytę?Czy któraś z was miała do czynienia z ciąża biochemiczna? Mam betę 8500 (4+5) z jednej strony jak na ten czas beta jest wysoka ale z drugiej nie było jeszcze niczego widać na usg, cały czas mysle że się nie udało, że za chwilę będzie płacz, chciałabym wiedzieć na czym stoję, najgorsza jest ta niewiedza... [emoji25] Czy przy biochemicznej jest możliwa taka wysoka beta? Już sama nie wiem co myśleć...